Zpěvačka Claudia má nový singl Ako Bonnie a Clyde, spolupracoval na něm rapper Majself

20. březen 2020, 11:23
Zpěvačka Claudia má nový singl Ako Bonnie a Clyde, spolupracoval na něm rapper Majself

Slovenská zpěvačka Claudia vydává novou píseň o lásce s názvem Ako Bonnie a Clyde, ve které hostuje rapper Majself. K songu z připravovaného alba, které má vyjít v červnu, vznikl také videoklip.

Pozitivní píseň Ako Bonnie a Clyde je vyznáním lásky a vedle zpěvačky Claudie se v ní objevuje také slovenský rapper Majself. „Jakmile jsem píseň nahrála, hned mě napadlo, že je ideální pro spolupráci s Majselfem. Ten to textově přesně vystihl a vznikl tenhle krásný song, ze kterého mám opravdu radost.“Popisuje Claudia. Emoce písně dokresluje videoklip, o nějž se stejně jako o předchozí klip Póza postaral Marek Janoušek ze studia Recwood. V zamilovaném videu kromě samotných interpretů vystupuje modelka Klaudia Kopčániová se svým přítelem.
 
S vydáním videoklipu Ako Bonnie a Clyde Claudia odtajňuje své letošní plány. „Doteď nikdo netušil, že je to druhý singl z nové desky, která spatří světlo světa už letos v červnu. Do té doby plánuji ještě alespoň dva videoklipy a po vydaní druhého alba chystáme podzimní turné.“
 
Claudiino debutové album Len Ona vyšlo na podzim roku 2019. Následovalo slovenské sólové turné a také hostování na tour rappera Kaliho, se kterým má Claudia hned několik úspěšných singlů.