Za adventure golfem do Bohumína už v březnu

7. březen 2014, 12:30
Za adventure golfem do Bohumína už v březnu

Už tento víkend (8.-9.3.2014)se pro návštěvníky otevře areál adventure golfu v centru Bohumína u zdejšího aquacentra a Penzionu ve věži. Díky mírnému počasí na něm odstartuje letošní golfová sezóna už o měsíc dříve. Zahrát si do areálu můžete přijít i pétanque.

„Prosluněné dny lákají k venkovním aktivitám. Sezóna nám začíná sice až od dubna, ale rozhodli jsme se areál pro nedočkavé návštěvníky otevřít už o měsíc dříve. Adveture golf si bude možné zahrát vždy o víkendech. Podmínkou pro hru je jediné - příznivé počasí. Hráči budou moci v areálu strávit tolik času, kolik jen budou chtít. V březnu nebude vstup časově omezen a zaplatí ještě zvýhodněné padesátikorunové vstupné. Otevřeno bude v soboty a neděle od 10 do 18 hodin,“ uvedl za městskou společnost Bospor, která adventure golf provozuje, Petr Lakomý.

Adventure golf je zábavnou kratochvílí pro všechny generace. Podobá se minigolfu, ale z klasického golfu převzal terénní nerovnosti, vyvýšeniny, boule, vodní pasti či překážky z písku. Bohumínský adventure golf má osmnáct drah, které se rozprostírají na ploše 1 200 metrů čtverečních. Dominantou areálu je vodopád s potůčkem a dvěma jezírky. Součástí je také dětský koutek, občerstvení s posezením a tři petanquová hřiště. Veškeré vybavení ke hře - golfové hole, míčky či petanquové koule - si půjčíte přímo na místě. 

Akce na tento víkend