Velký kufr – jak si vybrat ten nejlepší? Proč stojí za to jeden koupit?

19. květen 2023, 22:28

Jestliže rádi cestujete na delší dobu nebo se často stěhujete, bude se vám do vaší domácnosti hodit alespoň jeden velký kufr. Že nevíte, jak si vybrat ten nejlepší model na trhu? Nevadí! My vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte a pojďte se inspirovat společně s námi!

velky-kufr

Proč si do své výbavy pořídit alespoň 1 velký kufr a z jakého materiálu ho vybrat?

Velké cestovní kufry jsou tu pro všechny nadšence dalekých výprav a dlouhých dovolených. Cestovní kufr velký se vám bude hodit i v tom případě, že se často stěhujete a nikde dlouho nevydržíte. Velké kufry na cestování toho dokáží pojmout opravdu hodně. Z nadsázkou lze říci, že si do ní sbalíte celou vaši šatní skříň. Kufry ve velkých rozměrech by měly být vyrobené z těch nejodolnějších materiálů. Při dalekých cestách musí totiž něco vydržet. Vhodné jsou textilní i plastové kousky. Setkat se můžeme např. s označením ABS. Na trhu jsou pak k mání i kožené cestovní kufry. velký kufr by měl být v ideální případě nepromokavý. Tím snadno předejdeme promočení věcí v jeho vnitřku. Kvalitní velké kufry můžete nakupovat např. v kamenných prodejnách CCC. Tady si přijde na své každý dobrodruh a vášnivý cestovatel.

Jakou barvu, vzor nebo motiv by měl mít stylový cestovní kufr ve větších rozměrech?

Aby byl váš kufr nejen praktický, ale také trendy, bude ho to chtít pořídit v módní barvě pro danou sezónu. V té letošní vítězí na plné čáře cestovní kufry v přírodních a v pastelových barevných tónech. Hnědý, tmavě modrý i zelený kufr tak bude letos dobrou volbou. Vsadit však můžete i na černou klasiku. Černá je barva univerzální, která z módy nevychází. Ženy i muži tak černý kufr lehce sladí i s pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. Letos budou hrát prim ty zvířecí a květinové. Vzory a motivy se pak mohou objevit i na vašem cestovním zavazadle. K pestrobarevnému kufru nebo s kouskem se vzory a s motivy naopak oblékejte už jen minimalistické jednobarevné oblečení. Tím se váš cestovní outfit vkusně sjednotí a bude působit harmonickým dojmem. Ženy i muži si pak oblíbili i cestovní velké kufry se stříbrnými a se zlatými detaily. Ty pak totiž mohou lehce sladit i se svými blyštivými šperky. Kufry ve zmíněných odstínech mohou pánové i dámy nakupovat i na přehledném e-shopu CCC. Tady si módní velký kufr koupíte během pár minut.

Co dalšího musíme zvážit před nákupem velkého cestovního kufru?

Při nákupu velkého cestovního kufru bychom se měli zaměřit na několik podstatných věcí. První položka je to, zda máme kufr ve velkých rozměrech kde uskladnit. Důležité je také to, aby měl velký cestovní kufr kvalitně zpracovaná kolečka a vytahovací madlo. To by mělo být v ideálním případě polohovatelné. Díky tomu si může v rámci jedné domácnosti střídat kufr více osob. Madlo musí být v ruce umístěno takovým způsobem, abychom se při chůzi s kufrem nehrbili. Kvalitní velké kufry s pevnými kolečky a s polohovatelným madlem seženete také v prodejnách CCC. Zde je kvalita značkového zboží zaručena.