VÁNOČNÍ KONCERTY SLAVNÝCH HVĚZD V LETŇANECH

9. prosinec 2019, 9:37
VÁNOČNÍ KONCERTY SLAVNÝCH HVĚZD V LETŇANECH

Vánoční koncerty patří k Vánocům odjakživa a tentokrát to na letňanském výstavišti rozbalí dvě velké osobnosti české hudební scény – Debbi a Bára Basiková! Tak hoďte předvánoční stres za hlavu a nechte se hýčkat krásnými melodiemi.

Ve čtvrtek 12. prosince bude Kongresový sál výstaviště PVA EXPO PRAHA patřit populární zpěvačce Debbi, která patří mezi nejtalentovanější členy nastupující hudební generace v Česku. Držitelka Ceny Anděl za nejlepší sólovou zpěvačku vystoupí na samostatném koncertě od 19 hodin. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji na https://vstupenky-pva.cz/bara-basikova-vanocni-koncert.

Večerní program 14. prosince bude patřit jedné z nejvýznamnějších zpěvaček české hudební scény –Báře Basikové. Legendární diva se představí v netradičním spojení se symfonickým tělesem Prague Lecian Strings a zazpívá nejen své hity, ale také známé melodie z muzikálů, filmových hitů a dalších. Koncert začne v 18 hodin opět v Kongresovém sále letňanského výstaviště a vstupenky je možné pořídit v předprodeji na https://vstupenky-pva.cz/debbi-vanocni-koncert.