Úžasnými hřebenovkami na elektrokole

17. duben 2022, 14:39

Láká vás projíždět hřebenovky na kole? Užít si výjezdy a krásné výhledy na malebná údolí a vlnící se kopečky Beskyd, Jeseníků? Projíždět lesní pěšinkou mezi stromy a mírným porostem, pozvolna se prošlapat vzhůru na kopec, který náhle vystřídá šotolinový mírný sjezd. Cyklistické vyjížďky si s elektrokoly LOVELEC užijí nadšení cyklisté i pohodoví občasní jezdci.

LOVELEC E-MTB_pr

Horská elektrokola LOVELEC jsou stvořená pro vaše vrcholné zážitky, baterie s velkou kapacitou umožňují projet dlouhé trasy a kochat se přírodou. Prvotřídní komponenty spolu se silným japonským motorem DAPU vás poženou i v náročných stoupáních. Na nezpevněném terénu oceníte značkové pláště Maxxis, zatímco vidlice Suntour bude jemně tlumit nerovnosti na kamenité stezce. Veškeré sjezdy udrží na uzdě účinné Tektro brzdy.

LOVELEC E-MTB 02_pr

Pokaždé, když se vrátíte z výletu, zahřeje vás nepopsatelný pocit štěstí a jedním dechem můžete dodat, že to za to stálo. S horskými elektrokoly LOVELEC si užijete dlouhou zábavu a úžasnou jízdu.

Česká značka LOVELEC přináší od roku 2010 elektrokola pro celou rodinu, pro všechny, kteří chtějí trávit čas aktivně. Portfolio značky zahrnuje městská elektrokola do běžného provozu v aglomeraci, skládací e-kola pro brouzdání městem nebo na dovolené, trekkingová elektrokola pro příznivce delších tras a horská pro rekreační milovníky hor a náročnějších terénů. Elektrokola LOVELEC se vyznačují robustní celohliníkovou konstrukcí rámu s doživotní zárukou. Splňují očekávání i náročnějších uživatelů díky využití výkonných japonských motorů, jako i dostatečné kapacity baterie s dvouletou zárukou. Elektrokola LOVELEC umožní všem radost z jízdy.

www.lovelec.cz

LOVELEC_LOGO_1