Ústecký Majáles odtajňuje headlinery pro rok 2024 a pouští do oběhu limitovanou edici nejlevnějších vstupenek

24. leden 2024, 11:03
Ústecký Majáles odtajňuje headlinery pro rok 2024 a pouští do oběhu limitovanou edici nejlevnějších vstupenek

Největší studentský festival v Ústeckém kraji, Ústecký Majáles, s nadšením oznámil hlavní hvězdy, které vystoupí na jejich akci v roce 2024. První jarní akce v kraji se těší, že přivítá 4. 5. 2024 v letním kině Ústí kapely JELEN A DIVOKEJ BILL! Fenomenální hudební interprety, kteří rozproudí dav a přinesou do Ústí úžasnou festivalovou atmosféru již po deváté, doplní hvězdná kapela Poletíme?, Pokáč a domácí neopomenutelní UDG.

Prvním headlinerem, který vystoupí na Ústeckém Majálesu 2024, je kapela JELEN. Rok 2023 je pro skupinu Jelen rokem narozeninovým. Je ve znamení oslav deseti let existence hudebního uskupení, které svými písněmi oslovuje publikum napříč všemi generacemi. Jelen během jediné dekády odehráli téměř 1000 vystoupení a získali si srdce fanoušků po celé České republice. Hity Magdaléna, Jelen, Co bylo dál, Klidná jako voda, Jediný, co chci, Ještě jednu noc již zlidověly. 

Druhým headlinerem, který bude zářit na Ústeckém Majálesu 2024, je kapela DIVOKEJ BILL! Divokej Bill je jednou z nejoblíbenějších českých rockových kapel, která svým jedinečným stylem spojuje prvky punku, rocku, folkrocku a tradiční české hudby. Jejich texty jsou plné životních radostí a strastí, sarkasmu a ironie, a jejich melodie vás prostě dostanou. 

POLETÍME? je skupina dobře vypadajících mužů hrající original banjo punk future jazz kántry v turbošansonovém duchu. Žádné zvuky nástrojů co neexistují, žádné texty o věcech, co se nestaly, anebo nikdy nestanou. Jemné, přesto vulgární, přízemní, leč nad věcí, smutné, přeci veselé, sladké, přesto hořké. 

Hvězdnou sestavu doplní POKÁČ, interpret bez kterého by Ústecký majáles snad ani nebyl. Jediný český písničkář, který vyprodal celou O2 arénu.  Kdo už jeho koncert zažil, tak ví, že Pokáčovi stačí k pořádný show pouze akustická kytara. O zbytek se postará jeho osobitý humor a skvělý texty! 

“Nechte se unést naší vášní pro hudbu, sdílejte svou lásku ke kultuře a umění s dalšími nadšenci a pořiďte si vstupenku v rámci limitované edice v první cenové vlně za 390Kč. Vstupenky na příští ročník budou odstupňované ve vlnách. Každá další bude dražší, takže nečekejte ať vám neuteče!  Sledujte naše sociální sítě a webové stránky, abyste nezmeškali žádné novinky ohledně lineupu, lístků a exkluzivních soutěží. Je to moje nejoblíbenější akce v roce a my se nemůžeme dočkat, až ho budeme sdílet s vámi!”  říká jeden z pořadatelů akce Tomáš Staněk a bubeník kapely UDG.