Umění nejen pod stromeček nabídne vánoční ArtBazaar

20. listopad 2022, 21:27
Umění nejen pod stromeček nabídne vánoční ArtBazaar

Na ArtBazaaru si již tradičně před Vánoci můžete zakoupit originální umělecká díla od rezidentek a rezidentů Pragovky a dalších vybraných umělkyň a umělců za příznivé ceny do 5 000 Kč (platba je možná pouze v hotovosti). Letos v Pragovka Gallery (Kolbenova 923/34a, Praha 9) v neděli 4. prosince mezi 12 a 19 hodinou potkáte více než 40 umělkyň a umělců, například Janu Babincovou, Evu Fajčíkovou, Tadeáše Kotrbu, Olgu Krykun, Veroniku Landu nebo Vladimíra Mertu.

Od 13 do 16 hodin bude připravena vánoční dílna tvoření vintage ozdob nejen pro děti od 5 let. Ozdobu zvládnou s pomocí rodičů vytvořit i menší děti. S umělkyní kosmo_nauty si osvojíte tradici ručně vyráběných ozdob z krepového papíru.

V 16 hodin bude následovat pohádka pro děti z dílny Divadla BUŘT Půjdem spolu. S dětmi se vydáte za příběhem o Ježíškovi, Marii a Josefovi, který se stal před více než dvěma tisíci lety. Kdo rád hraje divadlo, ten si toto vánoční představení užije doslova na vlastní kůži. A kdo se raději jen dívá, ten může zkusit uhodnout, kdo bude hrát Ježíška. 

Po celou dobu ArtBazaaru si budete moci pochutnat na svařáku, bramborovém salátu a dalších vánočních dobrotách v Kafe Pragovka a naladit se tak na adventní atmosféru.

Vstup na ArtBazaar a doprovodný program je zdarma. Více informací najdete na x.pragovka.com.