Světový unikát Pekla Čertovina

17. září 2023, 23:07
Světový unikát Pekla Čertovina

Hledáte originální výlet pro sebe a celou rodinu? Peklo Čertovina je podnik, celý vyladěný pekelném stylu, si zaslouží vaši pozornost. Do Pekla se dostanete prostřednictvím různorodých programů. Těmi vás provedou naši čertíci, jenž vdechují tomuto místu jedinečnost. Unikátnost tohoto podniku tkví především v tom, že jeho celkem 5 pater je schováno pod zemí, a to v hloubce 12 m.

V Pekle uvidíte čertí školu, trapírnu, dáme si drink od nejkrásnější čertice v Pekle, projdeme chodbičkou sedmi smrtelných hříchů a od samotného knížete Lucifera se dozvíte, jak to s vašimi hříšnými dušemi dopadne. Zda v Pekle s čerty zůstanete, či se vrátíte zpět na povrch zemský.

Dále byste také neměli opomenout Pekelnou restauraci. Ten se nachází v přízemí, na povrchu zemském. Vstup do něho je zdarma. Lahodných dobrot tu mají více než dost. Specializují se na staročeskou kuchyni a rádi vás nakrmíme. I zde budete moci obdivovat šikovnost řemeslníků. Budete si připadat jako v pohádce.

Pohádková verze datuje vznik čertovinského pekla do roku 666. Při cestě z Ameriky do Austrálie ďábelská posádka ztroskotala nedaleko Hlinska.

U Pekla naleznete také jedinečné ubytování, které nenajdete nikde na světě. Zažijete originální ubytování v pokojích, kde naleznete krásnou řemeslnou práci uměleckých truhlářů a ručně vymalované pokoje do nejmenšího detailu. Hotel Kocourkov má 16 tematických pokojů, které ocení zejména děti. Každý pokoj se nese v duchu precizně propracovaného tématu. Lze jmenovat například pohádkově zařízené pokoje U Piráta, U Ježibaby, U Rybáře, Autosalon, U mlynáře, Alcatraz, Hrad, Safari či Nádraží. Dále v resortu můžete najít do detailu propracované chaloupky.