Soutěž o vstupenky na veletrh FOR INTERIOR

31. srpen 2023, 22:28
Soutěž o vstupenky na veletrh FOR INTERIOR

Všichni chceme žít v krásném prostředí. Prostředí, ve kterém se nacházíme působí na naše psychické i duševní zdraví. Proto je třeba vytvořit ze svého domovu místo, kde se budeme cítit dobře.

Veletrh nábytku, interiéru a bytového designu FOR INTERIOR nabídne již 19. až 23. přehlídku produktů z nábytkářského oboru. Zájemci si mohou prohlédnout řadu designových, inovativních a pohodlných výrobků tuzemských i zahraničních značek.

Již 19. ročník veletrhu FOR INTERIOR bude mít řadu oblíbených sekcí, jako jsou sedací soupravy, široká škála postelí a matrací, osvětlení nebo kuchyně na míru.

 FORINTERIOR_POZITIV

Zasoutěžte si s námi! A o co?

O 20 vstupenek na veletrh FOR INTERIOR, který se koná souběžně s veletrhem FOR ARCH (na jednu vstupenku můžete navštívit oba veletrhy).

SOUTĚŽ byla ukončena

Organizátor a pořadatel

Pořadatelem soutěže je Beranových 667, 199 00 Praha 9, IČO: 27562913, který je poskytovatelem výher do této soutěže. Organizátorem soutěže je Agentura Paseo s.r.o., Šaldova 466/9, 186 00 Praha 8, IČO: 09374655, provozující portál www.kdykde.cz.

Průběh soutěže

Termín konání soutěže: od 4. 9. 2023 do 17. 9. 2022

Místo konání soutěže: Na webových stránkách www.kdykde.cz bude v termínu konání soutěže umístěn soutěžní formulář.

Soutěžící vyplní soutěžní otázky a své kontaktní údaje, které odešle formulářem online. Webové stránky zpracují odpověď, odešlou soutěžícímu informace emailem a v případě správných odpovědí na soutěžní otázky zařadí soutěžícího do slosování o ceny.

Slosování výherců proběhne 18. 9. 2022 v redakci organizátora. Slosování výherců bude provedeno elektronicky na bázi náhodného výběru, prostřednictvím online generátorů náhodných čísel. Výherci budou vyrozuměni emailem nejpozději druhý pracovní den po slosování výherců soutěže. 

Tato soutěž se řídí pravidly pro soutěže organizované Agenturou Paseo.