Skupina PROWIZORIUM vydává nový singl pod vedením slavného producenta

25. listopad 2014, 15:54
Skupina PROWIZORIUM vydává nový singl pod vedením slavného producenta

Poprocková skupina Prowizorium po delší odmlce vydává nový pilotní singl připravované desky. Nové CD se skupinou natáčí slavný producent Milan Cimfe, který spolupracoval s takovými hvězdami jako je David Bowie, Julian Lennon, Glen Hansard a Markéta Irglová (Oskar za píseň Falling Slowly), Limb Bizkit, Prostitutes, nebo Lucie a Kabát. Datum vydání singlu kapela určila na  1. 12. 2014.

“Práce s Milanem je obrovská škola a zábava zároveň,” potvrzuje zpěvák kapely Prowizorium Tomáš Sehnal. “Z výsledků jsme maximálně nadšeni. Z původního plácnutí si na singl, se zrodila spolupráce na celé desce,” dodává.

Skupina v rámci svého vánočního koncertu 4. 12. 2014 v pražském Futuru, pokřtí nový singl Stmívání. “Je to ochutnávka z nové desky a zároveň vánoční dárek pro   naše fanoušky,” dodává kytarista kapely Dan Hlaváč. “Pro fanoušky máme připraveno I malé překvapení a doufáme, že i přes svůj nabitý program dorazí Milan Cimfe, aby sing Stmívání pokřtil,” doplňuje bubeník skupiny Josef Sýbek.

Prowizorium se na pódiích objevují bezmála 12 let a mají za sebou stovky úspěšných koncertů. Obě doposud vydané desky se setkaly s velmi kladným přijetím nejen posluchačů, ale I odborné veřejnosti. Spolu s kapelou Kryštof odehráli jedno z největších halových turné v České republice. Se skupinou Wohnout klasické i akustické tour, a jejich nejznámější singl Ploty, byl vyhlášen nejhranější písní na ČRo.

https://cs-cz.facebook.com/prowizorium

http://futurum.musicbar.cz