Royal Russian Ballet v Praze přidává odpolední rodinné představení

20. říjen 2015, 8:14
Royal Russian Ballet v Praze přidává odpolední rodinné představení

Úspěšný baletní soubor Royal Russian Ballet vystoupí v pražském Kongresovém centru 12. prosince 2015 a uvede slavné Labutí jezero. Kvůli velkému zájmu o vstupenky se pořadatel turné rozhodl přidat jedno odpolední rodinné představení, jehož začátek je naplánován na 14:00 hodin. Baletní soubor vystoupí také v Brně a Ostravě.

Soubor Royal Russian Ballet je zástupcem tradiční a věhlasné ruské baletní školy. Členové souboru jsou pečlivě vybraní tanečníci z celého Ruska a umělečtí šéfové souboru dbají na co největší kvalitu a přesnost nastudování jednotlivých inscenací. V Praze, Brně a Ostravě vystoupí přední ruský soubor s tradičním představením Labutí jezero. Vzhledem k obrovskému zájmu z řad fanoušků baletu, se představitelé souboru a pořadatel turné rozhodli přidat ještě jedno pražské rodinné odpolední představení.

"Zájem nás moc těší. Rozhodli jsme se přidat jedno představení, které bude začínat již ve 14:00 hodin. Tím pádem je vhodné pro rodiny s dětmi ale i všechny ostatní fanoušky baletu. Navíc toto odpolední představení bude mít dobrý konec" informuje a prozrazuje Lucie Nouzová z pořadatelské agentury JVS Group.

Čajkovského Labutí jezero je jedním z nejklasičtějších a nejkrásnějších baletních představení vůbec. Jeho děj pojednává o romantickém příběhu princezny Odetty a prince Siegfrieda. Konec příběhu je však rozdílný a záleží vždy na inscenačním teamu, jaký konec ve svém pojedí zvolí. Pro dopolední představení, se bude jednat o štastný konec. Jaké zakončení, zvolí režisér pro večerní uvedení, je tajemstvím a fanoušek se musí nechat překvapit.

Datum a čas přidaného představení

Praha, Kongresové centrum, 12. prosince 2015, 14:00 hodin - rodinné představení

Ostatní představení souboru v České republice

Praha, Kongresové centrum, 12. prosince 2015, 19:00 hodin
Brno, BVV Veletrhy, Pavilon P, 13. prosince 2015, 19:00 hodin
Ostrava, Multifunkční aula Gong, 14. prosince 2015, 19:00 hodin

Vstupenky na jednotlivé představení lze zakoupit v síti Ticketportal v ceně od 490,- Kč.