Nové artové kino Balt kde je vše naruby

17. říjen 2022, 12:46
Nové artové kino Balt kde je vše naruby

Kino Balt zaujme nejenom interiérem ale především celým konceptem.
Nemáme největší plátno ani nejlepší zvuk. Ale u nás klasická pravidla neplatí.
Pejsek, vlastní láhev, tapas, rumové kino, sál pro sebe?
V kině Balt žádný problém.

Promítat ty nejlepší filmy umí každé kino z tohoto důvodu jsme se dali jinou cestou a promítáme v cyklu Rumového kina ty nejhorší.

Rumové kino

Tento druh zážitku je pro ty nejotrlejší diváky. Promítáme ty nejhorších filmů, které jsme na portálu CSFD, FDP a IMDB našli. V průběhu promítání pro vás zajistíme degustaci 4 rumů, které vám vylepší zážitek z filmového pekla. Nutné podotknout že filmy, které vybíráme jsou tak špatné, až jsou zábavné.

U nás uznáváme pravidlo, že pejsek je kámoš, a i z tohoto důvodu jsme dog friendly. Zároveň jednou měsíčně u nás naleznete promítání, které je hlavně pro pejskaře. Každý pejsek obdrží misku s vodou a také hovězí ucho k zakousnutí. Vybíráme filmy, ve kterých je hlavní hrdina pes.

Celý kinosál je pro maximálně 25 diváků a naleznete nás mezi národním divadlem a Karlovým mostem na adrese Karoliny Světlé 325/31. Prostor je v budově z roku 1853.

Podívejte se na náš aktuální program zde: https://kino.prostorbalt.cz/program/

Zároveň pro vás máme slevový kód 25 % na vámi vybraný film. Stačí kliknout v programu na film na který chcete jít a do kolonky Slevový kupón napsat heslo: kdykde

Tato sleva platí do 23.10. 2022

Dárkové vouchery a dárky: https://kino.prostorbalt.cz/vouchery/

https://kino.prostorbalt.cz/