Krtkův svět vás vítá!

23. květen 2024, 14:29
Krtkův svět vás vítá!

Oživte své dny v Krtkově světě v Horních Měcholupech s rodinnou zábavou v srdci přírody! Objevte rozsáhlý lunapark s desítkami atrakcí. 

Užijte si vzrušující den v rekreačně rodinném lesoparku pro děti i dospělé – od dobrodružných přírodních prolézaček, skluzavek a houpaček, po akční vzduchové polštáře a trampolíny. Lanové centrum nadchne celou rodinu, zatímco vodní hřiště a sprchy přinesou osvěžující úlevu nejen v horkých dnech. Navázat přátelství s místními zvířecími obyvateli a obřím krmelcem je hračka, a pokud vás přepadne hlad nebo žízeň, naše občerstvovací stánky jsou vždy po ruce. Pro milovníky kultury nabízíme bohatý program v našem přírodním amfiteátru.

Doporučujeme neminout ani Krtkův skleník pro zimní měsíce nebo zatažené dny, který je v ceně vstupenky a najít zde můžete dvě patra zábavy pro nejmenší, ale i starší dobrodruhy.

Co všechno na vás čeká po celý den?

Lunapark: Plný zábavných atrakcí pro všechny věkové kategorie.
Rodinný lesopark: Objevujte a učte se v přírodě s celou rodinou.
Mini ZOO: Přijďte pozdravit naše zvířecí kamarády.
Krtkův skleník: Objevte kouzlo rostlin v našem skleníku.

Krtkův svět je to pravé místo pro každého, kdo miluje přírodu a zábavu. Přijďte strávit nezapomenutelný den s námi a užijte si pohodu v srdci přírody, kde na každém kroku na vás čeká nové dobrodružství!

Vstupenky zakoupíte na www.krtkuvsvet.cz nebo na pokladně parku.

23.6.2024, 10:00 – 18:00
Těšit se můžete na Taryho nejlepší akrobatické kousky a triky, focení s Tarym, autogramiádu a soutěže o Taryho merch. Merch bude na akci... více
26.6.2024, 17:07 – 19:00
Populární dívčí hudební skupina LOLLIPOPZ vás všechny zve na svůj koncert do Krtkova světa. více