Jezděte na in-line bruslích bezpečně a pohodlně

24. duben 2018, 22:03
Jezděte na in-line bruslích bezpečně a pohodlně

Jaro je tady! Nejvyšší čas vytáhnout in-line brusle a vyrazit si protáhnout zimou zkřehlou kostru. Ještě předtím ale zkontrolujte, v jakém stavu máte kolečka na brusle a nezapomeňte si pořídit in-line kalhoty, ať se vám jezdí co nejvíce pohodlně.

Letní odpoledne v pohybu

In-line bruslení se dlouhodobě těší velké oblibě. Jízda není technicky náročná, přirozeně posiluje velké svalové partie, a navíc sport můžete uzpůsobit momentální náladě a možnostem.

Navíc velká města se snaží podpořit relaxační sporty, a tak není těžké najít si upravené stezky a chvíli volného času strávit pohybem na čerstvém vzduchu s přáteli nebo rodinou. In-line brusle si oblíbíte i jako soukromou relaxaci.

Praha pro aktivní rodiny

Hlavní město nabízí řadu krásných míst, kde si můžete vyzkoušet jízdu jako začátečníci, ale také potrápit své svalstvo dlouhými úseky. Stezky po obou stranách Vltavy spojují krásné výhledy s upraveným rovinným terénem.

Jedna z nejdelších tras vás může provést od Zbraslavi až po Palackého most. Cestu vám zpříjemní časté zastávky s občerstvením i dobře vybavená dětská nebo kondiční hřiště. Vypravit na in-line brusle můžete i nejmenší: můžete vést děti k pohybu a najít si tak společnou zábavu. I běžné procházky s kočárkem můžete občasně vyměnit za svižnější tempo.

Velké pražské parky, jako je Stromovka, Grébovka, Letná – tam všude najdete příjemné prostředí. Milovníci akrobacie a adrenalinu jistě s nadšením propadnou i uzpůsobeným skate parkům, jako je Gutovka.

Bezpečná jízda

Základem pohodlné jízdy je však nejen upravený terén a příjemné prostředí. In-line brusle byste měli jednou za čas pečlivě zkontrolovat a ověřit stav funkčních částí.

Například kolečka na brusle se častým používáním nebo jízdou v horším terénu opotřebovávají a proto je musíte čas od času vyměnit. Nechte si poradit ve specializovaném obchodě a před novou sezonou si nechte brusle seřídit a obměnit namáhané prvky. Péče o vybavení se vám vrátí v podobě bezpečnější a pohodlnější jízdy.

Slušivé pohodlí

Na sport se dobře vybavte i komfortním oblečením. Doporučit můžeme in-line kalhoty, které vám zajistí plný rozsah pohybů bez kompromisu na vzhledu. Speciální materiály odvádí pot od pokožky, brání rozvoji potního zápachu i nepříjemnému pocitu prochladnutí.

Moderní střihy vyhoví všem věkovým kategoriím, navíc nabízí varianty klasických elastických střihů i uvolněných modelů. Pohodlně se oblečte a vybavte a užijte si krásné počasí. Bruslení je skvělá zábava, která vám pomůže perfektně vytvarovat postavu a zlepšit si náladu.