DŮM A ZAHRADA - vše pro zahradu a dům - Výstaviště Louny

24. únor 2022, 22:59
DŮM A ZAHRADA - vše pro zahradu a dům - Výstaviště Louny

Veletrh DŮM A ZAHRADA je zaměřen na průřez všemi zahradními obory (projekty, realizace a údržba zahrad, jejich vybavení, zahradní nábytek, technika, závlahy, krby, drobné stavby, dekorace, …).

Přes tři sta prodejců okrasných rostlin, bylinek, keřů, zeleniny, cibulovin, zahradního nářadí, zahradní techniky, zahradního nábytku, hnojiv, postřiků, potravin, přírodních léčiv, ale i stavebního materiálů, bazénů a řadu dalšího.

Je to výstava DŮM a zahrada, takže není určena jenom pro zahrádkáře, ale i pro ty, kteří plánují rekonstrukci bytu, domu, uvažují např. o stavbě zahradního domku, pergoly, zakládají zahradu nebo jenom hledají inspiraci. V nabídce budou stavební materiály, prezentovat se budou výrobci oken, dveří, podlah, firmy z oblasti vytápění, prodejci nábytku a interiérových doplňků, dřevostavby a mnoho dalšího. Nabídka bude opravdu široká.

Smyslem výstavy je, aby návštěvník našel vše na jednom místě od zahrady až po bydlení a zároveň si užil velmi příjemné prostředí lounského výstaviště, které se nachází v krásném lesoparku obklopeného řekou Ohře.

Určitě bych doporučila se po výstavě ještě zdržel ve městě Louny. Louny jsou městem s bohatou historií, krásným náměstím a okolními uličkami. Chrám sv. Mikuláše, patří k vrcholným dílům české pozdní gotiky. Z jeho vyhlídkové věže můžete shlédnout historické centrum města a malebné kopce Českého středohoří.

Více na www.vystavydiamantexpo.cz.