Co si vzít na koncert? Podívejte se na 5 nápadů na stylový outfit!

8. duben 2024, 13:00

Na koncertu chcete vypadat stylově a zároveň se cítit pohodlně, abyste si mohly užít každý okamžik vašeho oblíbeného vystoupení. Představujeme vám pět originálních outfitů, které splní obojí a zaručeně vás nezklamou.

answear co-si-vzit-na-koncert-podivejte-se-na-5-napadu-na-stylovy-outfit 01

Klasický rockový look

Pro fanoušky rockové a metalové hudby není nic ikoničtějšího než černá kožená bunda. Kombinujte ji s černými skinny džínami a botami na robustní platformě, jako jsou například ty od Steve Madden https://answear.cz/m/steve-madden. Outfit doplňte o tematické doplňky, například kožený náramek nebo náušnice s kovovými prvky. Tento look je nejen stylový, ale zároveň dostatečně pohodlný pro dlouhé hodiny skákání a tancování.

Boho šik

Pokud je váš koncert spíše venkovního typu s folkovou nebo indie atmosférou, inspirujte se boho stylem. Zvolte dlouhou, vzdušnou sukni nebo šaty s etnickými motivy a doplňte je koženými sandály a velkým slaměným kloboukem. Šperky ve stylu boho, jako jsou dlouhé náhrdelníky s přívěsky a náramky z přírodních materiálů, dokonale doplní váš outfit.

Elegantní a jednoduché

Na koncert klasické hudby nebo jazzu zvolte elegantní, ale jednoduchý outfit. Černé kalhoty s vysokým pasem kombinované s hedvábnou blůzou nebo topem na jedno rameno vytvoří sofistikovaný vzhled. Přidejte k tomu lodičky a minimalistické šperky pro dokončení tohoto čistého, ale výrazného vzhledu.

answear elegantni-a-jednoduche

Retro vibe

Pokud máte slabost pro hudbu z minulých dekád, nebojte se odvázat s retro outfitem. Vyberte si například šaty ve stylu 50. let s puntíky nebo výrazným květinovým potiskem a doplňte je vintage slunečními brýlemi. Retro vzhled je nejen zábavný, ale i fotogenický, což je ideální pro koncertní selfies.

Funkční a módní

Pro ty, kdo dávají přednost funkčnosti, ale nechtějí obětovat styl, jsou tu kousky od značky Rains, které nabízejí stylové, ale praktické oblečení a doplňky ideální pro nevyzpytatelné počasí. Vybírat můžete například z voděodolných bund, které jsou nejen praktické, ale i vypadají skvěle. Kombinujte je s pohodlnými botami a voděodolnou taškou, abyste si mohly užít koncert i v dešti. Výrobky Rains online pořídíte třeba na Answear.cz.

Doporučení pro dokonalý koncertní outfit:

  • Pohodlí je klíčové: Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv styl, vždy myslete na pohodlí. Koncerty mohou trvat dlouho, a proto je důležité, aby vám váš outfit umožnil volný pohyb a neomezil vás.
  • Přizpůsobte se místu a času konání: Vždy zvažte, kde a kdy se koncert koná. Venkovní festivaly vyžadují jiný přístup než koncert v koncertní hale. Taktéž oděv na letní festival se liší od toho, co byste si oblékly na zimní indoorové vystoupení.
  • Nebojte se vyjádřit sebe sama: Koncerty jsou skvělou příležitostí, jak ukázat svůj osobní styl. Nebojte se experimentovat s barvami, vzory a styly. Váš outfit může být odrazem hudby, kterou jste přišly poslouchat, nebo prostě jenom vašeho osobního vkusu.
  • Doplňky dokážou zázraky: Někdy stačí jen pár správně vybraných doplňků, aby váš outfit získal ten správný koncertní vibe. Buďte kreativní s klobouky, šperky, slunečními brýlemi nebo dokonce s dočasnými tetováními.
  • Bezpečnost a praktičnost: Přemýšlejte i o praktičnosti. Malá crossbody taška, ledvinka nebo batoh vám umožní mít u se vše potřebné a zároveň si užít koncert bez starostí. Zvolte obuv, ve které vydržíte celý den nebo noc – ať už jsou to pohodlné tenisky, sandály nebo boty s podpatkem, které vám nezpůsobí bolest nohou.

Ať už se rozhodnete pro jakýkoli z těchto outfitů, důležité je, abyste se v něm cítily dobře a byly připraveny užít si koncert naplno. Nezapomeňte, že koncerty jsou příležitostí nejen poslouchat skvělou hudbu, ale i vyjádřit svůj osobní styl. Takže se nebojte experimentovat a být při výběru kreativní. Vaše outfitová volba může být stejně nezapomenutelná jako hudba, kterou jste přišly poslouchat.