Akce roku pro chovatele zvířat: Jubilejní FOR PETS bude plný novinek i zábavy

24. srpen 2020, 23:06
Akce roku pro chovatele zvířat: Jubilejní FOR PETS bude plný novinek i zábavy

Již desátý ročník veletrhu chovatelských potřeb FOR PETS se uskuteční ve dnech 3. až 6. září 2020 na výstavišti PVA EXPO PRAHA. Letňanské haly ve výjimečném podzimním termínu tohoto veletrhu nabídnou sortiment nejvýznamnějších tuzemských firem, možnost poradenství odborníků napříč zvířecími odvětvími, novinky trhu i atraktivní doprovodný program pro páníčky a jejich mazlíčky. Letňanský areál se navíc proměnil v zónu s maximální bezpečností a je plně připraven zajistit bezpečí a komfort návštěvníků i vystavovatelů.

Tradiční značky i exkluzivní nováčci

Jako tradičně mohou návštěvníci veletrhu vybírat z širokého sortimentu chovatelských potřeb pro majitele psů, koček a drobných domácích zvířat. Kromě nepřeberného množství krmiva, steliva a dalších klasických potřeb se v Letňanech představí i vychytávky a novinky jako psí přívěsy, hlavolamy, fontány, různorodé hračky z velkého množství materiálů a další. Výhodou veletrhu FOR PETS je také fakt, že jej můžete navštívit i spolu se svými mazlíčky a dopřát si v jejich společnosti návštěvu v psí kavárně na stáncích vystavovatelů Dogs and Fun nebo Akinu.

Součástí veletrhu bude bohatý doprovodný program plný zvířecích sportovců, umělců, asistentů a záchranářů, přednášky, workshopy a poradenství z oboru, který zajišťuje spolupořadatel veletrhu Nadace pro ochranu zvířat. Chybět nebude tradiční umisťovací výstava koček pod taktovkou časopisu HAF & MŇAU, výstava zakrslých králíčků nebo Králičí HOP a Mezinárodní závod v králičím hopu PRAGUE OPEN. Více podrobností i veletrhu FOR PETS najdete na www.for-pets.cz.

Vstupenky k zakoupení v online předprodeji.