Akce pro děti v Olomouci

24. leden 2022, 9:40

V dnešní době si rodiče i prarodiče často kladou otázku, jak zabavit své malé ratolesti. Děti totiž často aktivity rychle omrzí a najít pro ně tu pravou zábavu tak nemusí být nejlehčí úkol. Jestli-že si tedy lámete hlavu s tím, co by mohlo vaše dítě v Olomouci zaujmout, už nemusíte. Na následujících řádcích vám dáme zajímavé tipy a rady, díky kterým se vaše děti vyřádí a vy si budete moci v klidu vypít hrnek lahodné kávy. Čtěte a inspirujte se!

jump03

Kam stojí za to vzít v Olomouci své ratolesti?

Děti mají rády místa, kde to žije. Jestli-že už jste vyzkoušeli klasiku v podobě dětského hřiště, ZOO a plaveckého bazénu či aquaparku, je na čase na to jít trochu jinak. Co třeba vyzkoušet Jump Academy Olomouc?! Jestli-že jste o tomto místě ještě neslyšeli, je potřeba si rozšířit obzory. Toto unikátní místo najdete v Olympii. Vaše děti se tu mohou vyřádit na trampolínách a dalších překážkách nejrůznějšího druhu, vy si pak můžete v klidu zarelaxovat v tzv. komfort zóně nebo si můžete jít v klidu nakoupit. Dětem jsou tu k dispozici zkušení animátoři, kteří dohlédnou na jejich bezpečí a zábavu. Hlavní náplní jsou zde tedy gymnastické a parkourové aktivity. Jestli-že chcete, aby vaše dítě chodilo do zajímavého kroužku pravidelně, zkuste pak do internetového vyhledávače napsat parkour kroužky Olomouc. Najdete zde tipy na to, kde trénovat parkour ve venkovních i vnitřních prostorách. Co se týče samotných parkour kroužků, spadají pod ověřenou společnost ZOHIR, kde trénují opravdoví odborníci s letitými zkušenostmi. O vaše nejmenší tu tak bude dobře postaráno.    

jump07

Jaké oblečení a boty vybrat dětem na parkourové aktivity?

Parkour je mezi dětmi velmi oblíbený. V posledních letech se tak zdokonaluje nejen technika skoků, přeskoků a přelezů, ale také oblečení, v kterém mohou mladí parkouristi sportovat. To stejné platí i pro parkourovou obuv. Ta by měla být zejména dostatečně odpružená, aby zvládla tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Dětská chodidla se tak zbytečně nepřetěžují. Nejvhodnějším oblečením pro parkour je pak volná parkour mikina a tričko v kombinaci s pohodlnými a vzdušnými kalhotami. Parkour oblečení děti seženou i v trendy přírodních a pastelových odstínech. Určitě si tak mezi parkour oděvy vyberou i vaše ratolesti.    

Foto: ©Jump Academy