NICOLE ZURAITIS (USA) - Česká Třebová

Nicole Zuraitis je newyorská zpěvačka, klávesistka a skladatelka původem z Connecticutu, která spojuje aranžérsky bohaté písničky se svým oslnivým vokálem do dokonalého balení, jež nadchlo publikum jak na Manhattanu, tak posléze po celém světě.

Cena vstupenky: 200 Kč
NICOLE ZURAITIS (USA) - Česká Třebová
  • Adresa:
    Nádražní 397
    Česká Třebová 560 02

Je nositelkou mnoha soutěžních ocenění, např. vítězkou mezinárodní soutěže Jazz Vocal Sarah Vaughan (2015), sólovou zpěvačkou světově proslulého Birdland Big Band v New Yorku a její poslední album vyhrálo v roce 2018 Cenu za nejlepší jazzové album (Best Jazz Album) v „International Music & Entertainment Awards“. Pravidelně vystupuje v renomovaných newyorských jazzových klubech Blue Note a 55 Bar, zpívá též s nonetem svého manžela, renomovaného bubeníka Dana Pugache. Její kariéra překlenula spojnice mezi jazzem, klasikou a inteligentním popem. Spolupracovala mimo jiné s Omarem Hakimem, vystupovala na velkých hudebních festivalech po celých USA a natočila tři velmi zdařilá alba. Nicole je hrdou absolventkou hudební fakulty Litchfield Jazz Camp, vyučuje přednes písní a pořádá jazzové vokální dílny po celém světě, včetně Indie, Izraele, Austrálie a Berklee College of Music v Bostonu. V televizním rozhovoru pro stanici „Columbia News Tonight“ byla vloni označena jako "Newyorčanka týdne".

Na toto představení platí abonentní průkazky, zbývající vstupenky v omezeném počtu v předprodeji na www.kcct.cz, v Městském muzeu (Klácelova 11), v kanceláři Kulturního centra (Nádražní 397) a 1 hodinu před začátkem u pokladny.

SMS Ticket