Rodinná neděle na zámku Veltrusy

14.5.2023, 10:00 – 15:30

Víte, že v polovině května slavíme Mezinárodní den rodiny? Kdy jste naposledy byli celá rodina na společném výletě? Využijte akci na zámku ve Veltrusech a pojďte strávit rodinnou neděli společným výletem.

Cena vstupenky: 300 Kč

Během rodinných prohlídek zámku, speciálně upravených pro rodiny s dětmi předškolního a raného školního věku, se vydáte na návštěvu k poslednímu hraběti a hraběnce, kteří zde žili před 100 lety, dozvíte se mnohé zajímavosti o jejich životním stylu. Vydáte-li se na naše cca 5 km dlouhé putování Veltruským parkem, určené pro malé i velké, objevíte nejen mnohá zákoutí tohoto krajinářského skvostu, které lahodí oku a potěší duši, ale na vlastní kůži si vyzkoušíte některé záliby, kterými se zde šlechta v minulosti bavila. Přijďte se s námi odpojit od virtuálního světa, zpomalit, nadechnout se čerstvého vzduchu, strávit společný čas a vytvořit si jedinečné společné vzpomínky.

Doporučujeme se na speciální prohlídky zámku pro rodiny s dětmi předem objednat na e-mailu [email protected](link sends e-mail).

Časy prohlídek jsou 10:15, 11:45, 13:45 a 15:15.

Rodinné vstupné 300 Kč.