Hlasový workshop „On air“ - Švandovo divadlo na Smíchově

Začněte používat svůj hlas, abyste se na něj mohli kdykoliv spolehnout! Hlasovým workshopem nejen pro zapálené divadelníky vás provede Kamila Špráchalová.

 
Cena vstupenky: 1500 Kč
Hlasový workshop „On air“ - Švandovo divadlo na Smíchově
  • Adresa:
    Štefánikova 6/57,
    Praha 5, 150 00

Lidský hlas je krásný a mocný nástroj. Dech je život. A správná mluva začíná u správného     dýchání. Přijďte si zdravě zadýchat a „zlámat si jazyk“ s vyhledávanou hlasovou lektorkou Kamilou Špráchalovou.
Potřebujete-li nebo chcete-li zlepšit svůj mluvní projev je tento workshop přesně pro Vás. Naučíme Vás základy zdravého dýchání, tolik potřebné uvolnění celého těla i mysli a dáme návod, jak doma trénovat zřetelnou artikulaci.
Při těchto lekcích rozhodně nebudete sedět, budeme pracovat nejen s jazykem, ale s celým tělem. Také se seznámíme s pestrou škálou textů klasických i moderních a nakonec navštívíte profesionální zvukové studio, kde si svůj hlas zocelený tímto intenzivním workshopem budete mít možnost zaznamenat technikou, která se používá při zaznamenávání profesionálních nahrávek mluveného slova.

Workshop proběhne ve 3 lekcích 28. února, 6. a 13. března vždy od 17:00 do 20:00 v Sále Tvůrčího domu Elišky Peškové (Elišky Peškové 333/7)

Cena: 1 500 Kč