Gladiator Race Dog v Holicích

26.5.2024

Pokud chcete se svým psem zažít jedinečný zážitek plný adrenalinu, závodění a skvělé atmosféry, pak si nenechte ujít GLADIATOR RACE DOG. Ten se koná 26. května 2024 v areálu motokrosu v Holicích a je určen pro tým, který tvoří člověk a pes. Největší český seriál překážkových závodů nabídne 3km trať s 15 překážkami od silových, technických, balančních až po vodní. Účastnit se mohou jak zkušení závodníci, tak i úplní začátečníci, kteří si chtějí své schopnosti jen vyzkoušet. Skvělou atmosféru si návštěvníci užijí i mimo závodiště, kde bude připravena Fitmin zóna s Pestaurací.

Cena vstupenky: 1149 Kč
Gladiator Race Dog v Holicích

KATEGORIE ZÁVODŮ

Upravená trasa hlavního závodu pro novodobé gladiátory doprovázené jejich věrnými psy slibuje originální překážky. Závod je rozdělen do dvou kategorií podle věku a pohlaví závodníka a váhy psa.
Kategorie RACE je určená pro všechny, kteří si chtějí naplno zazávodit. Závodník musí absolvovat celou trasu a všechny překážky. V případě nesplnění některých překážek je vždy připraven hendikep v podobě náhradního úkolu (např. plazení, běh, nošení břemene). Opakovat překážku více pokusy lze pouze u vybraných překážek (označeno cedulí RETRY).
Kategorie FUN je určena pro všechny, kteří si chtějí vyzkoušet překážkový závod se psem. Účastníci této kategorie nejsou povinni absolvovat všechny překážky a hendikepy. Pokud překážku nejsou schopni zdolat nebo ji nechtějí absolvovat, mohou pokračovat dál po trase závodu. Všechny překážky lze zkoušet opakovaně. Tato kategorie nemá měřený čas a účastnící ho absolvují s nátepníkem na ruce, který jim garantuje možnost vynechat jakoukoli překážku. V této kategorii se nevyhlašují výsledky a závodník v cíli obdrží medaili za účast. Věkový limit je 13 let.
Generálním partnerem závodů GLADIATOR RACE DOG je česká značka krmiv Fitmin.

Finální časový harmonogram a více informací k závodům GLADIATOR RACE DOG naleznete na https://gladiatorrace.cz/dog/holice.html.

Za zážitkem do Pestaurace

Pestaturace je unikátním zážitkovým místem, které si zamiluje každý pes. Hned na úvod si zvíře vybere z nabízeného menu, které je mu během chvíle servírováno na podnose způsobem, které známe z prvotřídních restaurací. Pro dokonalou atmosféru nechybí speciální stolky s vodou, hrací prvky, nebo dezert v podobě ručně vyráběného pamlsku. V rámci akce GLADIATOR RACE DOG budou v Pestauraci probíhat soutěže o pochoutky, zájemci si zde mohou nechat poradit také ohledně výběru krmiva. Pestauraci bude možné navštívit po celou dobu závodů určených pro psy, a to v neděli 26. května 2024 od 9 hod do 14 hodin.

Více o Pestauraci a jejích zastávkách naleznete na https://www.fitmin.cz/pestaurace-misto-kde-psum-chutna/