B&B: Tady a teď - Švestkový Dvůr

8.6.2024, 19:00 – 21:00

Barbory. Furt jim něco uniká. Nebo se aspoň neustále bojí, že jim každou chvíli může něco uniknout. Že nestíhaj všechno, co by chtěly. 

B&B: Tady a teď - Švestkový Dvůr
  • Adresa:
    Švestkový Dvůr 35
    Malovice 38411

Že nepoberou všechno, co by chtěly. Že neuspokojí všechny tak, jak by chtěly. A tak se urpuntně snaží „vyzenovat“ na lekcích jógy, na bowlingu i na Tinderu. Prý stačí prostě být tady a teď. Ale jak, když musí za pár minut být támhle?!

A co vy? Už taky máte všeho dost a potřebujete si odpočinout? Dopřejte si pořádnou dávku zenu. Dovolte si pro jednou nekontrolovat čas. My se o všechno postaráme za vás. Doražte. A buďte s námi tady a teď.

Koncept, režie, performují: Barbora Nechanická, Barbora Ješutová Dramaturgie: Markéta Hrehorová Režijní spolupráce: Ludmila Ješutová Hudba: Sára Vosobová Kostýmy, scénografie: Marcela Záchenská Light design: Jan Hugo Hejzlar Producent: ProFitArt, z. s. Partneři: Švestkový Dvůr, KD Mlejn, TEP39, Cirqueon Podpořili: Ministerstvo kultury České republiky, Hlavní město Praha

Vstupné: na místě “Zaplať kolik můžeš” / “Pay what you can”

Těšíme se na Vás!

 
Švestkový Dvůr, z.s. děkuje za finanční podporu ze Státního fondu kultury České republiky, Ministerstva kultury České republiky, Národního plánu obnovy a Evropské unie.