Mezinárodní kreativní a textilní výstava Brno Patchwork Meeting

19.4.2024 – 21.4.2024, 23:59

Od 19. do 21. dubna 2024 proběhne na Výstavišti v Brně výstava BPM: 700 textilních prací od klasického patchworku po moderní nástěnné obrazy a autorské art quilty od více než 300 autorů z celého světa. K tomu také workshopy a prodej látek, šicích strojů, přízí a dalších potřeb k tvoření.

Cena vstupenky: od 200,- Kč
Mezinárodní kreativní a textilní výstava Brno Patchwork Meeting
  • Adresa:
    Výstaviště 1
    Brno 647 00

V rámci BPM se mohou návštěvníci zúčastnit i workshopů s renomovanými lektory, kromě textilních technik je možné si vyzkoušet tiskařskou dílnu i digitální tisk. Kurzy jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé.

Velkou plochu obsadí obchody zaměřené na různé textilní a výtvarné techniky. Největší nabídka šicích strojů, látek, korálků, dekorací, pletacích přízí, autorských oděvů a doplňkového sortimentu.

O chystané výstavě zasíláme online magazín do e-mailových schránek, který vám nabídne všechny podstatné informace o veletrhu. Přihlásit se k odběru magazínu můžete na webových stránkách bvv.cz/bpm.

BPM opět věnuje prostor charitativním projektům. Letos se ve spolupráci s Bohemia patchwork klubem zaměřuje na polštářky pro Hospic sv. Alžběty v Brně, členky darují více než 50 kusů s motivy podzimu.

Výstava Brno Patchwork Meeting se koná v pavilonu E brněnského výstaviště od 19. do 21. dubna 2024. Otevřeno bude denně od 10 do 18 hod., poslední den do 16 hod. Nejvýhodnější vstupenky i rezervace na workshopy získáte online na webu, kde také najdete více informací.

Podívejte se na video z loňského ročníku!