Cia PakiPaya – Toca Toc na Slezskoostravském hradě

Záruka nekonečného smíchu, akrobacie a dobrodružství – Cia PakiPaya s představením Toca Toc, které získalo v roce 2020 ocenění poroty na festivale Zirkolika za nejlepší indoorové představení.

Cena vstupenky: 195-390 Kč
Cia PakiPaya – Toca Toc na Slezskoostravském hradě
  • Adresa:
    Hradní 1
    Slezská Ostrava 710 00

Jsme nadšeni, že můžeme opět uvítat španělské Cia PakiPaya na naší scéně s jejich dalším představením Toca Toc! Pokud jste byli s námi loni na CIRKULUM, určitě si pamatujete, jak nás tato skvělá skupina ohromila svým bombastickým vystoupením Shake Shake Shake. A letos slibují další zábavnou podívanou.

Cia PakiPaya není jen další cirkusový soubor, jsou to mistři zábavy a kreativity. Nejenže jsou tato představení zábavná, ale jsou také plná talentu a profesionálního umění. Dokonce získali prestižní cenu Zirkolika, cenu udělovanou ve Španělsku za vynikající přínosy jednotlivců či skupin v oblasti cirkusového umění, což je jasný důkaz jejich vynikajícího přínosu k světu cirkusového umění.

Jejich představení jsou vždy plná humoru, improvizace, nepředvídatelných překvapení a skvělých fyzických výkonů na vysoké hrazdě, při těch se vám zaručeně bude tajit dech. S jejich show Toca Toc slibují Španělé nezapomenutelný mix akrobacie, klauniády a samozřejmě skvělých hitů, které vás nenechají chladnými. A to není vše! Toca Toc je příběh o lásce, vášní a kompromisech, který vychází z vlastních zkušeností těchto artistů, kteří spolu žijí jako partneři a pracují jako umělci.

Termíny