Jízdárna Fest ovládne Rychnov už po šesté! Proběhne tradičně v unikátním prostředí zámeckého parku v Rychnově nad Kněžnou

Šestý ročník populárního rodinného festivalu Jízdárna FEST, který myslí nejen na dospělé, ale stejně tak i na děti nezklamal a opět připravil nadupaný line up. Do Rychnova přiveze své největší hity hlavní hvězda festivalu DIVOKEJ BILL, VYPSANÁ FIXA a POLETÍME?, vystoupí stálice festivalu Pokáč a UDG, mladé publikum rozpálí SOFIAN MEDJMEDJ, NEBE, zpěvák a tvůrce podcastů JAROSLAV OLAH a také rodák z Rychnova nad Kněžnou JAY DIESEL.

Cena vstupenky: od 400 Kč
Jízdárna Fest ovládne Rychnov už po šesté! Proběhne tradičně v unikátním prostředí zámeckého parku v Rychnově nad Kněžnou
  • Adresa:
    Staré nám. 28
    Rychnov nad Kněžnou 516 01

Vstupenky na rodinnou letní festivalovou pohodu mizí pod rukama, pořadatel festivalu Jakub Hrbáč doporučuje s nákupem neotálet a doplňuje: “Abychom si užili zámecké prostory se vším komfortem, je kapacita festivalu omezená. Proto neváhejte, v oběhu je posledních 100 vstupenek z limitované edice za akční předprodejní cenu”.

Není pochyb, že se máme na co těšit. Nabitá festivalová atmosféra a bohatý doprovodný program pro děti i dospělé tvoří z Jízdárna FESTu oblíbený, dvoudenní hudební festival pro celou rodinu a víkend plný nezapomenutelných aktivit a zážitků. Dílničky, workshopy, setkání s kapelami, ale především pohoda v krásném prostředí.

Vstupenky: https://xticket.cz/koncert-festival/1262-jizdarna-fest-2024

Vstupenky v předprodeji pořídíte za:

Děti mají vstup na akci do 10 let včetně zdarma
Děti od 11–15 let včetně: 400 Kč
Dospělá vstupenka: 790 Kč
VIP vstupenka: 1290 Kč – možnost potkat se s kapelami, vlastní catering, vlastní záchody a relaxační zóna s vlastním přístupem k pódiu.
Rodinná vstupenka: 1990 Kč
Patra pařmenů: 2790 Kč

Více info na www.jizdarnafest.cz , [email protected]

FB: @jizdarnafest