Adventní víkendy ve Varech – Horká Becherovka v akci!

2.12.2023, 9:00 – 23.12.2023, 17:00

Zahřejte se lahodným horkým punčem a užijte si předvánoční čas v lázeňském městě společně s návštěvou muzea The Home of Becherovka v prostorách bývalé továrny v samém srdci Karlových Varů.

Těšit se můžete na zábavnou prohlídku historickou a interaktivní expozicí s degustací, která vám odhalí příběh nejznámějšího českého likéru z bylin a koření. Klikněte ZDE pro rezervaci vstupenek a pojďte s námi objevit svět Becherovky.

Víte, jak vypadala vůbec první láhev Becherovky? Tak právě tuto i další historické láhve a jedinečné předměty, které patřily rodině Becherů, si můžete v muzejní části prohlédnout.

Při návštěvě poznáte Becherovku opravdu zblízka, nasajete vůni bylin a koření, ochutnáte karlovarskou vodu, která se používá k výrobě a pomocí VR brýlí se ocitnete přímo na stáčecí lince. Na závěr prohlídky vás čeká komentovaná degustace produktů z portfolia továrny Jan Becher. Navíc si můžete každý adventní víkend k prohlídce zakoupit lahodný Becherovka Punch za akční cenu 50 Kč.

Po prohlídce můžete nakoupit různé velikosti lahví Becherovka, limitované edice, originální sklenice, porcelánové kalíšky a novinkou je jedinečná láhev Becherovky s vlastním textem, která je dokonalým dárkem pro vaše blízké nebo krásnou vzpomínkou na návštěvu Karlových Varů.

Necháváte si návštěvu až na léto? Namíchejte si lahodný punč z Becherovky doma podle našeho receptu. Na zdraví!