Kouzelný advent v západočeských lázních

27.11.2023 – 24.12.2023, 23:59

Hledáte vánoční inspiraci a toužíte načerpat tu pravou sváteční atmosféru? Pak se vydejte do lázeňských měst, která se v předvánočním čase mění v pohádková místa provoněná tradičními dobrotami. Přijďte si užít kouzlo Vánoc s námi!

Kouzelný advent v západočeských lázních

Zpívající fontána v Mariánských Lázních oblékla vánoční kabátek. Vánoční trhy budou probíhat o prosincových víkendech na vyzdobené kolonádě a zúčastnit se můžete i adventních komentovaných prohlídek.

Vánoční atmosféru načerpáte i při procházce krásně vyzdobeným historickým centrem Karlových Varů. Na Mlýnské kolonádě na vás během prosince čekají trhy s tradičním sortimentem a pro zpáteční cestu můžete využít nazdobený vánoční autovláček.

Ve Františkových Lázních se 3.12. rozsvítí vánoční stromeček na Národní třídě za hudebního doprovodu žáků základní umělecké školy.

Jedinečné kouzlo mají Chebské vánoční trhy, kde si můžete tradičně zabruslit na ledovém kluzišti pod širým nebem, ochutnat vánoční dobroty a objevit originální dárky pro své blízké.

V termínu 9.-10.12. se historickým městem Loket rozline vůně svařeného vína a domácího cukroví. Pro návštěvníky bude připraven bohatý program v kulisách gotického hradu.

Ježíškovo pošta

Na Božím Daru bydlí sám Ježíšek a má tu i svou poštu. Děti během celého roku napsat dopis, který bude následně odeslán Ježíškovi. Na Božím Daru se 9.12. konají tradiční vánoční trhy, kde předvedou své výrobky krušnohorští umělci a řemeslníci.

https://zivykraj.cz/

karlovy_vyry_logo_barevne