Obrovský světelný park WINTER WONDERLAND v Letňanech otevřen každý den!

31.1.2015, 15:00 – 1.4.2024, 21:00

Winter Wonderland je na počet instalací největší světelný park na světě. Jeho historie sahá k vánočním světelným parků v Londýně, Paříži, New Yorku nebo Dubaji, protože všude tam se lidé chodí na Vánoce bavit do velkolepých zábavních světelných parků. Nyní takový obrovský světelný park postavila společnost JVS GROUP v Praze v Letňanech.

Cena vstupenky: od 240 Kč

„Všechny světelné instalace byly vyrobeny na míru přímo pro tento park. Samotná příprava projektu trvala více než dva roky a poslední měsíce byly přímo v Letňanech dvě výrobní haly, kde nepřetižte pracovalo přes 50 dekoratérů, aby vše dokončili,“ komentuje vznik parku Květa Havelková z producentské agentury JVS GROUP.

Otevírací doba: Po-Ne 15:00 - 21:00

Svět pohádek

Winter Wonderland je plný velkolepých světelných instalací, interaktivních atrakcí a zábavy. Návštěvníci se zde setkají s Popelkou, Šípkovou Růženkou, Kráskou a Zvířetem, Ariel, Pinocchiem i Lvím královstvím. Světelné sochy jsou obrovské, pohádkový zámek má výšku přes 10 m a krokodýl na safari je dokonce průchozí. Mnoho instalací je pohyblivých, víly mávají křídly, květiny mrkají a kola od kočárů se točí.  Součástí parku je i mnoho interaktivních atrakcí jako jsou pohádkové kolotoče, veselý vláček, ale také podmořské bludiště, světelný klavír houpačky i pohyblivá vílí křídla.

Safari i interaktivní atrakce

Celý park o rozloze přes 30 tis m2 přímo před OC Letňany pojme několik tisíc návštěvníků a ti také hned první víkend přišli. Největší nadšení a chválu kromě krásného světa pohádek sklidilo především obrovské safari a podmořský svět. A samozřejmě i pohádka, kterou vypráví kouzelný duch lesa hlasem Miroslava Donutila, který se stal kmotrem parku. Právě interaktivní atrakce jsou novinkou, která ze světelného parku dělá to nejlepší místo zábavy pro celou rodinu.

To vše za cenu jedné vstupenky! Světelný park WINTER WONDERLAND je otevřen každý den od 15 do 21.30 v obrovském parku před OC Letňany. Veškeré informace na www.winterwonderland.cz.