Patrik Stoupa: Pod křídly Vánoc - Krnov

4.12.2023, 17:15 – 19:15

Český zpěvák a skladatel Patrik Stoupa, který je autorem písně pro Nadační fond Světluška s názvem Je to znát, která se umístila v čele žebříčku Zlatá česká dvanáctka Českého rozhlasu a také vyhrála hitparádu Rádia Kiss, kde se v čele žebříčku držela celkem 7 týdnů, i letos vyráží na své vánoční turné.

Letos si pro své fanoušky připravil koncert s dětským pěveckým sborem NaLaděno ze Základní umělecké školy a sbormistryní Mgr. Lucíí Novákovou.

Zazní známé české vánoční písně a vydáme se také na skok do zahraničí. To vše za doprovodu báječné kapely.

,,Je rozhodně na co se těšit. Pár dní před tím nejkouzelnějším večerem vytvoříme tu pravou vánoční atmosféru a já osobně se moc těším na spolupráci s úžasným sborem, " říká o koncertu Patrik Stoupa.

Patrik Stoupa

je český zpěvák, skladatel, klavírista a také pedagog.Vystudoval Pražskou konzervatoř.

K hudbě ho přivedla k hudbě jeho maminka, když, jak sám s oblibou říká, byl ještě
v dupačkách.

Známým se stal zejména a po účasti v pěvecké soutěži pro začínající zpěváky s mezinárodní účastí Česko zpívá v roce 2015. V této soutěži také působil jako porotce. Stejně tak je tomu i v československé pěvecké soutěži Hlas Česka, Moravy a Slezska, Czech talent a je patronem regionální pěvecké soutěže Neveklovská hvězdička, pořádaná městem Neveklov.

Má vlastní pop-rockový projekt a v březnu roku 2018 vydal svůj první singl "Nad krajinou," na kterém spolupracoval s muzikanty z kapely Blue Effect.

Navázal na něj v roce 2019 druhým singlem "Svítá," který připravoval společně s Lukášem Chromkem, kytaristou a producentem Ewy Farné.

Patrik je také učitelem zpěvu, interpretace a klavíru na Mezinárodní konzervatoři v Praze a také v nové hudební škola Elephant Art Academy, které je zakladatelem.

Krnov, Náměstí Míru