Popová ikona Fletcher vystoupí v Praze

21.4.2024, 18:30 – 21:30
Dojemně protančit svůj coming out, popová ikona Fletcher v Praze. „Andílci, nemůžu se dočkat, až se příští rok uvidíme a až si spolu zazpíváme,“ vzkazuje všem Fletcher.
Cena vstupenky: 850-1190 Kč
Popová ikona Fletcher vystoupí v Praze
  • Adresa:
    Bubenské nábřeží 306/13
    Praha 7 170 04
Silné melodie, s nimiž boří hitparády, a ještě poutavější příběhy v textech. Queer ikona Fletcher přiveze do Prahy svůj osobní debut Girl of My Dreams, na kterém se disco estetika snoubí s rockovými baladami.
Support: Arxx
Vstupenky (850–1190 korun)
 

Ameriku okouzlila už začátkem minulé dekády v X Factoru, své debutové EP You Ruined New York City for Me ale vydala až v roce 2019. Hit Undrunk o tom, jak vrátit čas a přestat milovat někoho, kdo vám tolik ublížil, americkou zpěvačku vystřelil ke slávě, od té doby o jejím talentu psal The Guardian nebo Time – a další úspěchy přicházejí. Druhé EP The S(ex) Tapes zamířilo na vrchol žebříčku iTunes a nadšeně se o něm psalo v Teen Vogue, GQ nebo magazínu Paper. Kromě singlu Bitter vzbudila rozruch skladbou Girls Girls Girls se samplem ikonické písně I Kissed a Girl od Katy Perry. Spolu s Duncanem Laurencem se podílela na nové verzi jeho hitu Arcade a duet nazpívala také s popovou zpěvačkou Hayley Kiyoko.

V rámci světového turné Fletcher v Praze představí svůj loňský debut Girl of My Dreams, na kterém spolupracovala s producentkou Jennifer Decilveo (Dua Lipa). Pilotní singl Becky’s So Hot představila v The Tonight Show Jimmyho Fallona, song se poté umístil jak v alternativním, tak rockovém žebříčku Billboard. O albu prozradila, že jde o hluboký ponor do vlastní osobnosti: „Chtěla jsem být co nejupřímnější a syrová.“ Albu nechybí sexuální napětí ani taneční energie, stačí si poslechnout hned druhý singl Her Body Is Bible.