Marcelito Pomoy vystoupí v Kongresovém centru v Praze

26.5.2024, 20:00 – 22:00

Mezinárodní senzace Marcelito Pomoy se chystá vystoupit 26. května 2024  v Prazena mimořádném koncertě. Tuto vysoce očekávanou akci, která slibuje okouzlující večer plný hudby doplněný o úžasné vokály Marcelita, skvělou živou kapelu a úchvatné LED vizuální efekty, pořádá Koncertpromo.hu, jehož vlastníkem je Roland Horváth.

Cena vstupenky: 900-1990 Kč
Marcelito Pomoy vystoupí v Kongresovém centru v Praze
  • Adresa:
    5. května 1640/65
    Praha 4 140 00

Marcelito Pomoy, celosvětově proslulý filipínský zpěvák známý svou mimořádnou schopností plynule přecházet mezi mužským a ženským hlasem, si vysloužil mezinárodní uznání prostřednictvím svých fascinujících vystoupení. Jeho neuvěřitelný talent byl oceněn na prestižních platformách, jako jsou "Pilipinas Got Talent" a "America's Got Talent", kde předvedl svůj mimořádný vokální rozsah globálnímu publiku. Marcelitova okouzlující vystoupení uchvátila miliony lidí po celém světě, získala mu oddanou fanouškovskou základnu a všude tam, kde vystoupil, zanechala trvalý dojem.

Koncert se bude konat v prestižním pražském Kongresovém centru, výjimečném místě známém pro svou vynikající akustiku a velkolepost. Marcelito, doprovázený úžasnou živou kapelou, předvede noc plnou čisté hudební dokonalosti a vytvoří nezapomenutelný zážitek pro všechny přítomné.

"Jsem podctěn být součástí tohoto neuvěřitelného projektu," řekl Marcelito Pomoy. "Těším se, až budu svou hudbu sdílet s pražským publikem a vytvořím večer, který jim zůstane v srdci a paměti."

Roland Horváth, majitel Koncertpromo.hu, vyjádřil své nadšení z tohotoeventu slovy: "Nemůžeme se dočkat, až do Prahy přivezeme Marcelita Pomoye. Bude to opravdu magický večer. Věříme, že pro diváky to bude opravdu výjimečný zážitek.”