Úniková hra Zlobr - Praha

15.7.2023 – 31.8.2024, 23:59

Je na čase získat zpět zlobří bažinu! Nebude to ale žádná pohádka, v cestě vám stojí spousta nástrah kouzelného světa. Zdoláte je? Úniková hra pro děti Zlobr si vás získá svou jedinečnou, napínavou a zábavnou atmosférou, kterou nikde jinde nenajdete.

Cena vstupenky: od 1390 Kč

Byla nebyla jedna bažina a v ní žil ZLOBR. Tedy, dokud o ni nepřišel. Aby ji získal zpět, musel se vydat křížem krážem světem plným kouzelných bytostí. Jenže protlouci se jím, to není vůbec žádná pohádka. Tady má všechno svá speciální pravidla a za každým rohem číhá nějaká nástraha, kterou je potřeba rozluštit. Nenechte v tom Zlobra samotného, jinak tuhle cestu určitě nezvládne! Na konci vás čeká mnohem víc než jen návrat domů.

ZLOBR je technologicky vyspělá úniková hra pro děti a dospělé. Nadchne a zapojí i menší hráče, kterým při luštění rébusů neklade žádná početní ani písemná omezení. Srdcem hry je poutavý příběh plný fantazie a kouzelných bytostí inspirovaný populárním filmem Shrek i dalšími klasickými pohádkami.

Na celou hru máte přesně 60 minut! Přijďte si k nám s dětmi vyzkoušet, jestli z bažiny vyváznete ve stanoveném limitu nebo dokonce v rekordním čase.

Úniková hra Zlobr je vhodná pro děti od 6 let i pro dospělé.