Úniková hra Jungle - Praha

15.7.2023 – 31.8.2024, 23:59

Když vás sevře nepropustná džungle, neutečete. Jediná cesta ven je vyřešit její tajemství. Dokážete to? Máme pro vás jednu ze světově nejpopulárnějších her, která předčí všechna vaše očekávání.

Cena vstupenky: od 1390 Kč

Hrajete rádi stolní hry? Jednu pro vás máme. Jenže tahle je trochu jiná. Doslova vás vtáhne do děje a vy se rázem ocitnete uprostřed divočiny a plné bujné vegetace. V naší hře nikdy nevíte, co na vás ještě čeká. A pozor, jakmile jsou kostky vrženy, čas běží a vy už nemůžete utéct. Že chcete ven? Pak musíte hrát dál, rozluštit celé tajemství a zdolat všechny nástrahy.

Jungle je celosvětově oblíbená únikovka s velmi vysokým technickým zpracováním. Je postavena na skvělém příběhu inspirovaném kultovním filmem Jumanji, jehož volné pokračování běželo v kinech v prosinci 2017. Úniková hra Jumanji obsahuje neotřelé rébusy a hádanky. Všechno do sebe přesně a logicky zapadá. Předpokladem úspěchu je především vzájemná spolupráce celého týmu.

Na hru máte 60 minut. Troufáte si? Přijďte si k nám vyzkoušet, jestli z džungle vyváznete ve stanoveném limitu nebo dokonce v rekordním čase.

Úniková hra Jungle je vhodná jako úniková hra pro děti od 6 let i pro dospělé. Během hry na vás čekají rébusy, které zvládnete vyřešit i bez čtení a počítání. / Během hry na vás čekají rébusy, u kterých občas budete muset číst nebo počítat. Předškolní děti by proto měly být doprovázeny rodiči.