SI na Staromáku: X-Challenge AllStars: Niki Káňová - Low Cost Cestování v Minutě

30.3.2023, 18:30 – 19:30

Low-cost traveling zní zajímavě a vznešeně, ale jak to vypadá doopravdy? Niki o tom něco málo ví. Low cost, nebo lépe vandrácké cestování je jediný způsob jak naplňovat vášeň z objevování nových míst a kultur jako chudá studentka.

Niki obecně nerada utrácí těžce našetřené peníze, ale na cestách může být takové nastavení dokonce výhodou. Pak je už třeba jen najít rovnováhu a nebát se něco utratit za ty správné zážitky.
Sama stopem, na cestě s tátou i dobrodružné cesty s přítelem. Od couchsurfingu až po dumpster diving - to vše patří k low cost cestování. Jestli vás zajímají konkréní tipy a triky z půl roka na Islandu, nebo zážitky z cest od Ameriky až po Jordánsko, tak určitě přijďte na přednášku.
AllStars je nová minisérie přednášek od X-Challenge. Hlavní pojítko tentokrát není nutně cestování, ale vášeň. Neskrytá vášeň pro cokoliv, co každého z řečníků žene dopředu, baví ho a chtěl by se o ní podělit s lidmi okolo sebe.
Těšit se můžete na témata okolo vesmíru, seberozvoje nebo třeba pěstování kytek i zeleniny. Na světě je tolik témat a tolik přednášek, tak se přijďte nechat unést těmi, pro které lidi dýchají.
Mítinky v Praze i v dalších městech republiky pomáhá díky spolufinancování realizovat Evropská unie skrze Evropský sbor solidarity.
Obrovský dík patří i Skautskému Institutu, který nám poskytuje prostory a možnost dostat témata mezi obrovské množství skvělých lidí.
 
Kde: Skautský institut na Staromáku, Staroměstské náměstí 4, Praha 1