Vášnivost – Divadlo Verze

Vášnivý románek a domnělý thriller v jednom. Velmi napínavá hořká komedie plná překvapivých zvratů a konfliktů, jež se odehrávají na půdorysu komorního dramatu.

Cena vstupenky: 600 Kč
Vášnivost – Divadlo Verze
  • Adresa:
    Hlavní třída, 112,
    Frýdek-Místek, 738 01

Autoři se inspirovali filmy Alfrerda Hitchcocka, skřípajícími vztahy dramatu Kdo se bojí Virginie Woolfové i erotismem románu Nebezpečné známosti. Žena se vrací domů z výletu o dva dny dříve. Hledá svého manžela, ale dům je prázdný. Volá mu, kde je, a on jí tvrdí, že je doma, dívá se na televizi a trochu si čte. Řetězec falešných stop a nedorozumění se začíná prodlužovat a zašmodrchávat. Komedie s mrazením v zádech. Líza a Gilles spolu žijí 15 let. Alespoň jak tvrdí ona. Není to totiž tak docela jisté, protože Gilles ztratil paměť. Teď se vrací do jejich údajně společného bytu a Líza se Gillese snaží uvést zpátky do jejich života. Ale říká mu pravdu? Nezneužívá jeho ztráty paměti k tomu, aby celé jejich soužití zkreslila? Aby vybudovala nový život na falešných základech?

hrají: Lucie Trmíková, Martin Pechlát, Alois Švehlík / Zdeněk Maryška / Martin Dohnal, Ladislav Kozderka délka trvání: 100 minut bez přestávky hrají: Linda Rybová, Jana Janěková ml., David Matásek, Jan Holík

- vstupné 600 Kč v doprodeji

Doprodej vstupenek spouštíme 1. března.