Kam na výlet s dětmi? Do TANZANIA PARKu v Horních Měcholupech

1.2.2023 – 31.12.2023, 23:59

V zábavním parku na ploše přes 1 200 m² naleznete různorodé herní prvky, které potěší děti všech věkových skupin, i ty nejmenší. 

Je zde k dispozici více jak 30 atrakcí. Jsou zde tobogány a skluzavky, prolézačky s překážkami, velký labyrint, balónkový bazén či houpačky. Dále si tu děti mohou vyzkoušet střílecí děla na míčky, zahopsat si na trampolínách nebo se projet na závodním okruhu na tříkolkách a odrážedlech.  

Víceposchoďové prolézačky jsou úžasné v tom, že jsou příjemně měkké, a i když zde dítě zakopne, uklouzne nebo se netrefí a šlápne vedle, pád ho bolet nebude a spadne do měkkého. Pro ty nejmenší je zde speciální koutek uzpůsobený jejich dovednostem.

Rodiče si zde mohou pohrát se svými dětmi, prolézačky jsou uzpůsobeny tak, aby v nich prošel i dospělý a mohl tak doprovodit své dítko. Pokud už máte dítě samostatné, můžete si v klidu dát kávu a usednout k jednomu ze stolečků, ze kterých se vám naskytne výhled na celou hernu. Herna je dostatečně velká, aby v nich děti vydržely skotačit celý den, ale ne zas tak velká, aby se v ní ztrácely. Děti se tak vyřádí a rodiče si v klidu popovídají.

Můžete si zde vybrat z velkého množství kvalitního občerstvení, které je uzpůsobeno dětem. Není to tedy jen přehlídka smaženého, najdete tu také zdravé svačinky a chutné pokrmy.

Všechny atrakce jsou umístěny v interiéru, a tak se nemusíte bát nepřízni počasí.

Pokud nevíte, kde s dětmi oslavit narozeniny, toto místo je ideální, přichystají vám tu oslavu na míru vašim představám.