Bestiálně šťastní už 20 let v Café v lese

3.2.2023, 19:00 – 21:00

Výroční koncert ke 20. narozeninám desky Bestiálně šťastní. Víme co chceme, já i ty. A Márdi a spol jsou jediní, kdo nám to můžou dát. Proto vás kluci prosíme, udělejte koncert ke 20. výročí desky Bestiálně šťastní a zahrajte nám ještě jednou všechny ty songy, který dodnes milujeme.

V září 2022 jsem založil tuhle událost a ve skrytu duše doufal, že si jí kluci z VF všimnou. 2. Ledna 2023 Fixa oznámila, že koncert BUDE. Mám ohromnou radost a nemůžu se toho jedinečnýho večírku dočkat.
 
Původní popis:
V roce 2003 mi bylo 15 a mlátila se mnou puberta. Hrál jsem na kytaru, objížděl koncerty a byl jsem pán světa. A nebyl jsem sám.
V březnu do toho vydala @vypsanáfixa CD Bestiálně šťastní a já jsem se mohl zbláznit. Každej song byl jak ušitej na míru mýho života. Byl jsem odvážný mladý muž, který vyrazil na krasojízdu po drogových večírcích. A nebyl jsem sám.
 
Byly nás tisíce, kterým tohle cédo změnilo život. Teď sedíme v našich sterilních kancelářích, máme děti, jezdíme na dovolený a tajně vzpomínáme na tu svobodu a energii, které jsme před dvaceti lety cítili.
 
Chceme to zažít znovu.
 
Štěstí Jimi Dixona
Palenie titonia
Potápěči
Pohyb - oheň - šluk a dým
Odvážný mladý muž
Hlava
Žebříky
Drogový večírek
Krasojízda
Otužilci
Objev
Čistírna peří
Domácí motokrosař
Ledňáčci
Kostel - Biohazard - McDonald