Radio Kiss přináší Millennium Explosion v O2 areně

25.11.2023, 19:00 – 23:00

Největší hvězdy milénia míří do O2 areny! Světový koncept Radio Kiss MILLENNIUM EXPLOSION přináší čtyřhodinovou show a nekonečnou after party.

Cena vstupenky: 990-1290 Kč

Nenechte si ujít jedinečný zážitek ve společnosti interpretů, kteří na přelomu tisíciletí bořili hitparády a dodnes jim patří místo v playlistech rádií i v tanečních klubech.

Čeká vás exploze hudby, zábavy a tanečních vzpomínek ve velkolepé výpravě a show, jakou si největší domácí koncertní hala zaslouží.

Když se řekne Cascada, Inna, DJ Antoine nebo Lou Bega, to už mnozí fanoušci zbystří. A co byste řekli na dalších deset zahraničních jmen, v jeden večer, na jednom podiu?

Chcete si zatancovat známý tanec od kapely Las Ketchup na skladbu Asereje, zakřičet společně legendární hymnu I like to move it move it od Reel 2 Real anebo zaskákat na Danza Kuduro od Lucenza, který má skoro bilion zhlédnutí na youtube? Tohle zažijete ve společnosti světových zpěváků, zpěvaček, kapel a vašich oblíbených moderátorů rádia Kiss naživo.

Milénium mejdan roku 2023 bude nezapomenutelný. Zvláště když na něm vystoupí i Loona, Floorfilla, Panjabi MC, Alice DeeJay anebo Shaun Baker.

Nestačí vám čtyři hodiny live show exkluzivních milénium hvězd v O2 areně 25. listopadu 2023? Chcete se dál bavit, tančit, zpívat u hudby z přelomu století? Tak after párty Radio Kiss MILLENNIUM EXPLOSION je přesně pro vás!

Ihned po konci největší 2000s akce v O2 areně se rozjede největší 2000s party, jakou jste zažili. Sál A vedlejšího O2 universa se rozezní s oblíbenými DJs a moderátory rádia Kiss.

K zakoupení vstupenek na after party mají přednost zákazníci hlavního programu v O2 areně, kteří si mohou zakupit lístek na after party v balíčku se vstupenkou na hlavní show Radio Kiss MILLENNIUM EXPLOSION.