In Extremo vystoupí ve Zlíně

12.3.2023, 20:00 – 22:00

In Extremo a jejich muzika nezná hranic! Tito němečtí průkopníci středověkého metalu rozdávají energii, radost a dobrou náladu po světě už víc jak čtvrt století. Na svých cestách, které vedly od Ruska přes Mexiko až po Japonsko se setkali vždy s nekonečnou pohostinností, milým přijetím a dobrými nápoji různých druhů.

Cena vstupenky: 790 Kč

Další, tentokrát evropské turné, naplánované na jaro 2023, jen logickým důsledkem této jejich zahraniční historie. Zařiďte si dopravu, ať si můžete dát aspoň půllitr svého oblíbeného moku a doražte se pobavit a zapařit s IN EXTREMO na neopakovatelný, nezapomenutelný metalový večer! V ČR se uskuteční jen jeden jejich večírek – ve ZLÍNĚ, Masters of Rock Café, 12. března 2023!

IN EXTREMO se vypracovali od akustického tria až po jednu z nejúspěšnějších německých rockových kapel. Od nápadu, tvrdé práce, neochvějné víry až po několik Top 10 a tři alba, které dosáhly na číslo 1 v Německu. Ke kapele už tak nějak patří vyprodaná tour a jejich fanouškovská základna patří k těm nejvěrnějším vůbec. IN EXTREMO způsobili absolutní průlom ve svém žánru! Hrají od roku 1995 a tato sympatická šestice stále nemá dost! Přijďte se přesvědčit! 12. 3. 2023 do Masters of Rock Café ve ZLÍNĚ!