Bohemian Taboo Road Show v Paláci Akropolis

21.11.2022, 15:04 – 16:04

Prvním počinem platformy Bohemian Taboo byla v roce 2019 kniha Bohemian Taboo Stories. Nyní přichází s komponovaným programem zaměřeným na to, čemu se říká erotická inteligence. Prostřednictvím výtvarného, designu, diskuze, literatury a performativních umění otevírají téma významu intimity, genderu, nahoty, sexuality a erotiky, ale také cenzury a banování postihující kreativní tvorbu. Tento program nazvali Bohemian Taboo Road Show, podtitul zní Jak rozvíjet erotickou inteligenci.

Cena vstupenky: 790 - 1.190 Kč

PROGRAM

Těšit se tak můžete nejen na originální velkoformátové i menší fotografie, oleje na plátně, digitální art, unikátní design intimních pomůcek, ručně šité spodní prádlo crotchless, ale i na panelovou diskusi moderovanou spisovatelkou, básnířkou a slamerkou Annou Beatou Háblovou, na autorské čtení spoluautorky Bohemian Taboo Stories, japonskou bondage shibari, akrobatické vystoupení, burlesku a strhující světelnou, taneční show. V průběhu večera také bude příležitost si vystavená díla a merchandise zakoupit nebo objednat, na závěr programu proběhne autogramiáda.
Ze jmen můžeme jmenovat BoomCats, Sheio, Lindu Zhengovou, Mario Izmael de la Paz Roa, Silvii Kořistkovou, Mio, Lindu Vokál, Markétu Mathauser Malinovou, Scutica, Hanu Lundiakovou Stinku, Jakuba Neufusse, Annu Kopkovou, Kobayashi, Iamer, ONNA, SisterHoop Acrobatic Duo, Bohemian Burlesque, Hedonist, Sofaah, Roberta Rambouska nebo Ardent. Celým večerem bude provázet Markéta z podcastu Šimrání.

Panelové diskuze na téma O rozvoji erotické inteligence prostřednictvím umění a nebezpečí jeho cenzury se zůčastní Bára Alex Kašparová, Mio a Michal Rejzek.

18:00 – 22:00
Otevření sálu, volná prohlídka pop-up výstavy
Hudební vystoupení Hana Stinka Lundiaková
Autorské čtení Markéty Mathauser Malinové z knihy Bohemian Taboo Stories
Vystoupení s japonským bondage uměním shibari v podání Ardent
Akrobatické vystoupení SisterHoop Acrobatic Duo
Panelová diskuse O rozvoji erotické inteligence prostřednictví umění a nebezpečí jeho cenzury
Burlesque vystoupení Bohemian Burlesque
Taneční vystoupení a laser show BoomCats
Autogramiáda

Dresscode na tuto akci je dobrovolný. Vhodná je elegance, kreativita, originalita nebo jen to, v čem se kdo cítí dobře.

Vstupenky v předprodeji k stání za 790 Kč, na sezení za 990 Kč, na místě pak k stání za 990 Kč a k sezení za 1.190 Kč. Předprodej v sítí www.GoOut.cz a na stránkách www.palacakropolis.cz.