Nebesa - Divadlo BRAVO!

Strážní andělé mají náročnou práci. Každý den dostávají na starost jednoho smrtelníka, kterého drobnými či většími zásahy chrání před tím, aby si ublížil. 

Nebesa - Divadlo BRAVO!
  • Adresa:
    Branická 411/63,
    Praha-Braník, 147 00
O PROJEKTU 

Dechberoucí akrobatické triky, působivé taneční výkony, živá rajská hudba, která se dotkne vašich srdcí, a strhující příběh o lásce tak intenzivní, že naruší zajetý pozemský i nebeský řád. Losers Cirque Company pro tento projekt spojili síly s věhlasnou taneční skupinou 420PEOPLE a pěveckým sborem Maranatha Gospel Choir a vytvořili originální akrobatický muzikál. Nebesa měla premiéru 30. května 2022 v gotických zahradách Kláštera sv. Anežky České ve správě Národní galerie Praha. Původně se mělo jednat pouze o letní projekt, pro velký divácký zájem byl ale přepracován pro tradiční divadelní jeviště a byl zařazen do programu Divadla BRAVO!

PŘÍBĚH

Kdo smrtelníky andělům přiděluje, to ví jen Bůh. Jednomu z andělů jsou rigidní nebeská pravidla příliš těsná. Pekelně ho štve systém, který mu nedovoluje lidem skutečně pomoct, ale jen hasit jejich banální problémy. Poté, co se do jednoho “obyčejného člověka” zamiluje, je připraven klidně i rozpoutat v nebi revoluci.

V roli “šéfa” nebeského korporátu se představí Jiří Korn v alternaci s Petrem Jeništou.

 
Scénář: Matěj Randár, Petr Horníček, Václav Kuneš
Dramaturgie: Matěj Randár
Režie: Petr Horníček
Choreografie: Václav Kuneš
Hudba: Brian Fentress, Josefina Horníčková
Kostýmní výtvarník: Lucie Červíková
Scéna: Petr Horníček, Matěj Ovsík
Light design: Michael Bláha
Zvuk: Karel Mařík
Produkce: United Arts
 

Účinkující

Anděl REBEL: Eliška Jirsová
Smrtelník: Michal Pribylinec
Šéf nebe, kazatel: Jiří Korn / Petr
Jeništa Bývalá přítelkyně / zástupce šéfa Nebes: Josefina Horníčková / Michaela Jonczy
Andělé: Adam Rameš, Michal Toman, Michaela Kadlčíková / Francesca Amante, Ivona Szantová / Kristýna Stránská, Martina Illichová / Anastasia Nicolau
Sbor: Maranatha Gospel Choir
 

NEBESA / 

 

Termíny