Zotavovna Přední Labská aneb perfektní ubytování v Krkonoších

21. květen 2024, 6:39
Zotavovna Přední Labská aneb perfektní ubytování v Krkonoších

Zotavovna Přední Labská se nachází v samém srdci Krkonoš na krásném klidném místě, vzdáleném jen deset minut autem od Špindlerova Mlýna. Jde o rekreační zařízení pro zaměstnance Vězeňské služby a Ministerstva spravedlnosti, které je ale otevřené i široké veřejnosti.

Unikátní místo, sportovní i relaxační využití

Co jste možná nevěděli je, že se tu můžete také rekreovat. Dopřát si komfortu a služeb, které zajišťuje ochotný a vstřícný personál. Na své si tu přijdou jak rodiny s dětmi, školní a sportovní skupiny, nebo firmy hledající vhodné prostory pro své teambuildingy, školení a porady. Místo je vhodné pro aktivní i relaxační dovolenou. 
Zotavovna během roku pořádá i tematické víkendy. S dětmi si zde můžete užít Mikulášský pobyt, Velikonoce nebo Dýňový dlabánek. A pro dospěláky pořádá například sportovní turnaje v tenisu, volejbalu či nohejbalu. Velice oblíbené jsou zde oslavy konce roku, kdy je pro hosty připraven zábavný program.
V areálu zotavovny nabízí široké vyžití pro trávení volného času – venkovní bazén a brouzdaliště, minigolf, ruské kuželky, hra Lodě, dětské hřiště, zahradní altán s grilem, venkovní ohniště, hřiště s umělým povrchem. Bezplatné užívání WI-FI je dostupné ve společných prostorách, v restauraci a na baru.

Možnosti ubytování

Ubytovat se lze ve dvou budovách – hlavní budova /A / a depandance /B/. Na hlavní budově jsou třílůžkové pokoje s přistýlkou a pokoje apartmánového typu. Nachází se zde recepce, jídelna, bar, školící místnost, lyžárna, sušárna, posilovna, stolní tenis, billiard, stolní fotbálek, air hokej, šipky, dětský koutek, sauna, Whirlpool, solárium, masážní lůžko, ale je zde i možnost objednání masáží.
Budova B je vzdálená od hlavní budovy 100 metrů, kde se nachází dvou až čtyřlůžkové pokoje s možností přistýlek, společenská místnost, kuchyňka a lyžárna.

Nejen se najíst, ale opravdu si pochutnat

Rekreační pobyty jsou možné objednat s plnou penzí, polopenzí, nebo pouze se snídaní. Servírování probíhá v jídelně s kapacitou až 120 míst. Ta je využívána i pro pořádání různých oslav, svatebních hostin nebo firemních večírků. Snídaně se podávají formou bufetu, obědy a večeře lze vybírat ze dvou až tří druhů jídel. K dispozici je i minutkový jídelní lístek či nabídka několika druhů pizz. Těšit se můžete také na celodenní bar se širokým výběrem alko či nealko nápojů, zmrzlinových pohárů, nanuků a dezertů. V případě výletů po krásných místech Krkonoš vám rádi připraví oběd formou balíčku.

Výlety v okolí Zotavovny Přední Labská

Jak už název napovídá, tak výlety v okolí jsou spojeny s řekou Labe, která tudy nedaleko protéká a je jedním z výletů je vypravit se právě na Labskou přehradu. Na krátký výlet se můžete vydat i na Eminu skálu nebo do Špindlerova Mlýna odkud vedou trasy mnoha výletů, ale také je zde například Museum of Bricks, což je muzeum, které na ploše 270 m2 ukrývá více než 1 000 unikátních modelů stavebnice LEGO®.

Zotavovna Přední Labská

adresa: Přední Labská 43, 543 51 Špindlerův Mlýn
telefon: +420 499 453 100
e-mail: [email protected]

www.prednilabska.cz