Termální park TERMÁLY LOSINY jsou místem odpočinku a pohody

8. únor 2024, 18:26
Termální park TERMÁLY LOSINY jsou místem odpočinku a pohody

Termální park Velké Losiny se nachází v Olomouckém kraji, severovýchodně od Šumperka. Poloha termálního parku v podhůří Jeseníků je ideální pro různé sportovní aktivity v létě i zimě. Najdete ho uprostřed malebné přírody, kde čerstvý vzduch a klidná atmosféra vám umožní zapomenout na starosti a nechat se unášet momenty absolutní relaxace.

Jedinečné zázemí termálů ve Velkých Losinách

Tento unikátní termální park je jediným svého druhu v České republice. Základem našeho pojetí je souznění člověka s přírodou. Využívají přírodní léčivé zdroje z lázní Velké Losiny. Poskytují zdroje pro dosažení harmonie těla a mysli – záleží jen na vás, jaký koktejl si z nich namícháte. Vyzkoušejte devatero termálních bazénů a vodní atrakce. Nechte své tělo hýčkat při profesionálních masážích. Načerpejte energii při pohybových aktivitách v bazénu. Dopřejte své imunitě pobyt ve čtyřech typech saun. To vše s vaší rodinou, v zázemí termálního parku. Hlavním lákadlem parku jsou termální prameny, které dodávají vašemu tělu klid a regenerují vaši duši. Bazény dosahují teploty 36 stupňů, takže zima vám určitě nebude.

Bazény, wellness i exotické masáže

Termální park se může pyšnit nejmodernějšími zařízeními a technologiemi, abyste se cítili jako v ráji na zemi. Nabízí široký výběr procedur a aktivit, od termálních bazénů po wellness, masáží a relaxačních rituálů pod dohledem zkušených pracovníků.

Chcete si vyzkoušet exotické masáže a nechce se vám zrovna cestovat do zahraničí? Místní maséři jsou odborníci v tradičních jávských masážních technikách a nabízejí vám i možnost prozkoumat rozmanité druhy masáží, například Havajskou, Borneo či Thajskou. Tyto starobylé metody pomáhají vytvořit harmonii mezi tělem a duší, což je klíčem k trvalému zdraví a štěstí. Tomu všemu dopomohou i oleje nejvyšší kvality, které maséři při masážích používají.

Pozitivní vliv na vaše tělo

Již samotnou vodu a její léčivé a relaxační účinky využívá lidstvo od nepaměti. Voda povznáší i uklidňuje, poskytuje úlevu, tiší bolest. Přináší radost a zábavu. Je obrovským zdrojem energie. Termální park je oblíbený svými léčivými vlastnostmi. Vyhledávají ho lidé, kteří hledají regeneraci a zlepšení svého zdraví. Teplá voda obsahuje minerály, které mohou mít pozitivní vliv na pokožku a klouby a také mohou pomoci uvolnit svalové napětí.

Termální park TERMÁLY LOSINY

adresa: Komenského 235, 788 15 Velké Losiny
telefon: +420 583 394 443
e-mail: [email protected]

www.termaly-losiny.cz