Tajemství hlavolamu — originální únikovky inspirované legendárním ježkem v kleci

27. leden 2024, 8:09
Tajemství hlavolamu — originální únikovky inspirované legendárním ježkem v kleci

Tajemství hlavolamu jsou originální únikovky, které naleznete na pražských Vinohradech, v samém centru města.

Úniková hra je nový druh chytré zábavy, ideální pro skupinu přátel nebo firemní teambuilding. Tým tvoří většinou 2-5 hráčů, kteří jsou na omezený čas zavřeni v místnosti, ze které se nejrychleji dostanou, pokud spolu budou spolupracovat a vyřeší hádanky a další výzvy pokoje.

Hry jsou pro každého, kdo hledá nový a originální způsob zábavy. Jsou vhodné pro skupiny přátel, rodiny, děti nebo kolegy. Úniková hra je zároveň ideální možností pro teambuilding, rozlučku se svobodou, oslavu narozenin, rande apod. U dětí do 15 let je nutný doprovod dospělé osoby.

Ježek v kleci — vnitřní úniková hra

Společně s vašimi přáteli se ocitnete v klubovně, která skrývá nejedno tajemství. Najdete legendární hlavolam a odhalíte, co ukrývá? Všichni dohromady musíte vyřešit nejednu hádanku, která tu na vás čeká, ale zvládnete to opravdu včas za 60 minut?

Tajemství jestřábí chaty — vnitřní úniková hra

Dřevěná opuštěná chatrč se nalézá na okraji jezera. Troufnete si ji prozkoumat? Bude vaše skupina dobrodruhů připravená rozluštit zdejší záhadnou pověst o mocném indiánském šamanovi Jestřábovi? Úniková hra plná zvratů a nečekaných hádanek.

Po stopách ježka v kleci — venkovní úniková hra

Jedinečná venkovní úniková hra v Praze s netradičním koncem uvnitř tajemné… Vydejte se po stopách Ježka v kleci, hlavolamu, který už několikrát změnil historii. Pomozte s pátráním, které končí na pražských Vinohradech u Riegrových sadů a odkryjete nečekanou minulost, kterou ukrývá.

Cesta ježka v kleci — venkovní a vnitřní úniková hra

Unikátní spojení venkovní hry Po stopách ježka v kleci a vnitřní únikové hry Ježek v kleci. Vaši hru začnete pátráním po ježkovi v kleci v Riegrových sadech. Stopa vás zavede až do jednoho z vinohradských domů. Zde se nalézá klubovna, v níž je ukryt legendární hlavolam. Vyluštíte jeho tajemství?

Souboj týmů — vnitřní únikové hry

Dva týmy soutěží proti sobě o lepší čas v obou vnitřních únikovkách. Každá skupina postupně hraje Ježka v kleci a Tajemství jestřábí chaty a na konci se jim výsledný čas sečte. Kdo má lepší čas, vyhrává speciální cenu od Tajemství hlavolamu.

Tajemství hlavolamu

adresa: Italská 833/32, 120 00 Praha
telefon: +420 799 512 727
e-mail: [email protected]

www.tajemstvihlavolamu.cz

www.facebook.com/tajemstvihlavolamu