Ski Fanatic — vyplňte volný čas smysluplně!

19. březen 2024, 21:24
Ski Fanatic — vyplňte volný čas smysluplně!

Profesionální trenéři a instruktoři ze Ski Fanatic připravují nejen sportovní programy, ale také pořádají dětské tábory, sportovní kurzy, adaptační pobyty a teambuildingy. A to více jak 13 let. Ski Fanatic tvoří tým mladých a kreativních lidí, pro které je práce i koníčkem. Jejich společným cílem je dětský smích, kterého se snaží dosáhnout aktivním a smysluplným vyplněním jejich volného času.

Aktivity pro veřejnost od Ski Fanatic

Ať už hledáte sportovní kurzy pro vaše děti nebo plány na rodinný výlet, se Ski Fanatic si můžete být jistí, že Váš volný část strávíte aktivně a kvalitně. Dětem se instruktoři věnují celoročně v rámci kroužků všeobecné sportovní přípravy, v zimě je učí na lyžích a snowboardech v lyžařské škole v Hlinsku a v Orlickém Záhoří, v létě na in-line bruslích a přes léto pořádají skvělé příměstské i pobytové tábory. Tábory mají dokonce i pro malé předškoláky, kde na pobyty jezdí i se svými rodiči.

V létě si se Ski Fanatic můžete dopřát relax u Sečské přehrady, kde Vám zapůjčí paddleboardy či wakeboard, udělají profesionální instruktáž a na závěr vám v letním baru nabídnou i občerstvení.

 

Aktivity pro školy a školky

Ski Fanatic znají snad všechny školy a školky v Pardubickém kraji. Tisíce dětí prošly jejich kurzy lyžování a in-line bruslení a další tisíce školami v přírodě, adaptačními kurzy či sportovními kurzy.

Pokud chcete se svou třídou zažít den plný nejen sportovních zážitků, Ski Fanatic vás a vaše žáky s radostí přivítá v areálu wakeboardingu a vodního lyžování na Seči. Připraví pro Vás zážitkový program na vodě nebo i na suchu, vyzkoušíte wakeboard, paddleboardy, kanoe nebo si dáte minitrunaje v netradičních sportovních aktivitách či projížďku na koloběžkách.

Teambuildingy od Ski Fanatic

Teambuildingy, firemní párty i vánoční večírky na klíč. Ski Fanatic Vám sestaví program na míru dle vašich požadavků. Zajistí catering, prostory a program, který si užijete od začátku až do konce. Můžete přijet do areálu Kempy na Seči nebo přijedou kamkoliv za vámi. V nabídce mají kolektivní hry a únikovou hru zaměřenou na spolupráci v týmu. Netradiční sportovní vybavení jako je Kin-Ball, paddleboardy, Crazy Bubbles a další. Zábavné kvízy pro týmovou spolupráci či wakeboarding jako adrenalinový program. Máte konkrétní představu, jak by váš teambuilding měl vypadat? Zkuste oslovit právě Ski Fanatic, jistě se domluvíte.

 

Ski Fanatic

adresa: V Údolí 717, Ždírec nad Doubravou 582 63
telefon: +420 775 022 650
e-mail: [email protected]

www.skifanatic.cz