Prison Island Praha je prostor plný indoor her a zábavy

15. únor 2024, 12:00
Prison Island Praha je prostor plný indoor her a zábavy

Prison Island je ideální aktivita pro setkání s rodinou, přáteli nebo kolegy, se kterými zažijete neomezenou zábavu a zažijete s nimi mnoho veselých okamžiků. Najdete ho v pražském Hloubětíně.

V tomto jedinečném týmovém dobrodružství si užijete společné a zábavné okamžiky. Objevte svůj skrytý talent při řešení jednotlivých úkolů a prožijte nezapomenutelné dobrodružství, které se vám navždy vryje do paměti.

O Prison Island Praha

Prison Island je rekreační centrum indoor pro každého. Čeká zde na vás více než 1200 m² herního prostoru, včetně velké recepce, herny a 29 herních buněk. 29 buněk = 29 výzev. Čeká na vás 29 místností, ve kterých si potrápíte nejenom vaše tělo, ale také mozek. Dejte dohromady partu přátel a připravte se na vzrušující dobrodružství v Prison Island.

Musíte zde uvážlivě kombinovat myšlení, rovnováhu, fyzičku a své dovednosti, abyste překonali výzvy jednotlivých buněk a dostali se na vrchol. Spolupracujte, sbírejte body a bavte se v tomto jedinečném konceptu, který kombinuje pevnost Boyard a Prison Break tím nejintenzivnějším způsobem. Tentokrát zde ale pro vás Paklíč nebude a bude jen na vás, abyste si probojovali cestu bludištěm a zvítězili nad každou výzvou a vyšli ven bezpečně a zdravě. Každý má své vlastní dovednosti a oblasti odborných znalostí. Malý a hbitý k rychlému plížení, moudrý a plný zkušeností k řešení nejtěžších hádanek. Všichni jsou vítáni, mladí i starší, šanci zde má každý.

Jste ponořeni do vězeňského prostředí, kde každá buňka má svou vlastní výzvu, kterou budete muset vyřešit v povoleném čase. Realistické dekorace s hádankami přizpůsobenými na všech úrovních, které osloví vašich pět smyslů a někdy dokonce i váš šestý smysl. Řešte výzvy a hádanky v týmu od 2 lidí. Koordinace, hbitost a komunikace budou klíčem k tomu, aby se váš tým stal nejlepším a vaše vzpomínky byly nezapomenutelné.

Oslavy a teambuilding

Prison Island je ideálním místem pro pořádání skupinových setkání. Současně může uniknout až 100 hráčů. Dopřejte svým kolegům jedinečný zážitek. Prison Island je ideální aktivitou, která posílí vazby a týmového ducha a zároveň se při ní dobře pobavíte. Zásadní bude soudržnost a komunikace. Každý má své vlastní dovednosti, ale vítězit lze jen jedním způsobem: spoluprací. K dispozici máte herní systém, který nabízí stálý přehled o skóre a pořadí týmů ve hře, abyste mohli více soutěžit.

Cateringové služby

Potřebujete si během své akce dopřát malou gurmánskou přestávku? Nabídnou vám zde několik možností občerstvení: snídaně, studená nebo teplá jídla od našich partnerů nebo je možnost uspořádat party v našem baru.

Prison Island Praha

adresa: Kolbenova 893/39, 198 00 Praha 14 - Hloubětín
telefon: +420 771 156 848

prisonisland-praha.cz

28.3.2024 – 31.3.2025, 23:59
Neváhejte a připravte i Vy pro svůj tým nezapomenutelný teambuilding u nás v Prison Island Praha. Důležitou součástí našeho herního... více