Zažijte víc z historie metropole s klubem přátel muzea

8. prosinec 2022, 23:05
Zažijte víc z historie metropole s klubem přátel muzea

Členství v klubu přátel Muzea města Prahy vám dá jedinečnou příležitost, jak být v centru dění. Mimo jiné nabídne i celoroční volný vstup do vybraných objektů, na výstavy, vernisáže a další členské akce, jako jsou komentované prohlídky, setkání s autory výstav a osobnostmi z muzea.

Muzeum města Prahy je kulturní institucí schraňující bohatý sbírkový fond věnovaný pražským dějinám, který nashromáždilo v průběhu své více než stoleté existence. Spravuje několik návštěvnických objektů a odborná pracoviště a depozitáře.

Kromě hlavní budovy na Florenci má ve správě Dům U Zlatého prstenu, Zámecký areál Ctěnice, Podskalskou celnici na Výtoni, Müllerovu a Rothmayerovu vilu, Studijní a dokumentační centrum Norbertov a od letošního podzimu zve i do nově zrekonstruovaného Clam-Gallasova paláce.

Každoročně pro členy klubu připravujeme atraktivní program, například komentované prohlídky vztahující se k historii Prahy, expozicím nebo výstavám, zajímavé přednášky s našimi odborníky různých profesí. Členové klubu mohou také čerpat výhody podle zvolené kategorie. Členy našeho klubu považujeme za blízké přátele a neodmyslitelnou součást našeho poslání.

Přidejte se k nám a zažijte s námi Prahu od pravěku po současnost. Členství má platnost rok, zakoupit lze na pokladnách muzea nebo on-line na webu muzea: https://www.muzeumprahy.cz/budte-s-nami-klub-pratel-muzea/

Těšíme se na setkávání s vámi.