Z METRONOME FESTIVALU se stává METRONOME FESTIVAL PRAGUE

10. leden 2020, 10:39
Z METRONOME FESTIVALU se stává METRONOME FESTIVAL PRAGUE

Metronome Festival Prague je jeden z mála originálních městských festivalů. Charakterizuje ho unikátnost a jedinečná koncepce oslovující široké spektrum fanoušků, kteří mohou být jeho součástí. Každý rok návštěvníkům přináší skvělá hudební jména, zajímavé hvězdy nebo originální hudební projekty, ojedinělé výroční koncerty, comebacky kapel či netradiční spojení.

Fanoušci a milovníci kvalitní hudby tak měli v čtyřleté historii festivalu možnost setkat se s takovými jmény, jako jsou Sting, Iggy Pop, Massive Attack, Chemical Brothers, Kasabian, Liam Gallagher, Kraftwerk 3-D, Tom Odell, nebo David Byrne. Zpětnou vazbou budiž rostoucí tendence návštěvnosti, kdy loňskou jedinečnou příležitost „být u toho“ využilo na 18.000 návštěvníků!
Festival Metronome neznamená jen kvalitní program, ale také návštěvnický komfort, dostatek míst k sezení, velký výběr občerstvení a od loňského ročníku také bezhotovostní platební systém.
První jména zveřejníme již brzy!

Metronome Festival Prague je první velký hudební festival konaný v Praze, který nyní zve na 5. ročník. Oslovuje všechny věkové i žánrové posluchačské vrstvy a sází na aktuální dění v progresivní hudbě. Dramaturgie festivalu neopomíná tuzemské účinkující, kteří zde mnohdy nabízí unikátní program, jakým byl například návrat Sexy Dancers, nebo spojení J.A.R. a gospelového sboru Maranatha a Ivana Krále s Jiřím Suchým.

Metronome Festival za dobu jeho konání navštívily hvězdy jako jsou Kraftwerk, Primal Scream, Rudimental, Liam Gallagher, Morcheeba, Sting, Iggy Pop, Foals, Sting, Chemical Brothers, Kasabian, Tom Odell, Ella Eyre, David Byrne, John Cale nebo Massive Attack. Z tuzemské scény vystoupili Ohm Square, Floex, Ille, Tata Bojs 30, David Koller s Katarzií, comeback Sexy Dancers a další interpreti. Jen loni na festival zavítalo 18 000 návštěvníků.