Veletrh FOR CARAVAN jde do svého 11. ročníku!

17. únor 2020, 1:40
Veletrh FOR CARAVAN jde do svého 11. ročníku!

Od 13. do 15. března 2020 obsadí celé letňanské výstaviště veletrhy FOR CARAVAN a FOR BOAT. Sedm hal bude nabitých k prasknutí! Pojďte se s námi podívat, co na vás v PVA EXPO PRAHA čeká. 

Druhý březnový víkend se promění letňanské výstaviště v ráj, který ocení hlavně všichni vyznavači nezávislého cestování, nomádi i dobrodruzi. K vidění i ke koupi bude vše, co k cestování na čtyřech kolech neodmyslitelně patří – obytný auta, karavany, vestavby i příslušenství. Ojeté kousky pak nabídne bazar karavanů. 

Lákavý doprovodný program

Svou expozici opět chystá i Autoklub České republiky, který ukáže, jak se kempovalo v minulém století. Firma FINASO představí pet friendly karavan s doplňky pro čtyřnohé mazlíčky. U stánku BESIPu si pak budou příchozí moci vyzkoušet simulátor dopravní nehody, který otočí vozidlo na střechu. Děti si pak užijí spoustu zábavy v Hale 6, kde bude obří bazén s loděmi pro malý jachting, simulátor jachtingu, ale i pláž, kde najdou klid děti i dospělí.  

O víkendu doplní veletrhy oblíbený cestovatelský festival Kolem světa. Čekají na vás dva dny nabité přednáškami zkušených cestovatelů, nomádů a dobrodruhů i Ostrov chutí: speciální kulinářská zóna, kde budete moci ochutnat světové speciality. 

Základní informace:

FOR CARAVAN 2020: 13. – 15. března 2020

Vstupné veletrh: 165 Kč v předprodeji, 200 Kč na místě

Vstupné Kolem světa: 400 Kč – jednodenní, 600 Kč – dvoudenní (vstup na veletrh zdarma)

Více informací na www.forcaravan.cz